Didem Soydan "Cinsel organ fetişiniz mi var?" sorusuna cevap verdi - Son Dakika
Magazin

Didem Soydan "Cinsel organ fetişiniz mi var?" sorusuna cevap verdi

Giydiği kıyafetler ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen manken Didem Soydan, bu sefer de "Büyük penis fetişiniz mi var?" sorusunu soran takipçisine verdiği "Kim küçüğünü sever ki?" cevabıyla gündeme geldi.

02.01.2020 15:42  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur pozlar ve açıklamalarla her fırsatta adından söz ettiren ünlü manken Didem Soydan, bir takipçisine verdiği cinsel organla ilgili cevapla yine gündem oldu.

TAKİPÇİSİNİN ATTIĞI MESAJI İFŞA ETTİ

Zaman zaman takipçilerinden gelen uygunsuz mesajları ifşa eden Didem Soydan, bu sefer ismini gizlediği bir kişinin "Büyük penis fetişiniz mi var?" sorusunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Mesajı paylaşmakla yetinmeyen Soydan cevap olarak da "Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış. Yani kim küçüğünü sever ki neyse her seçime saygı falan" dedi.

Didem Soydan

İLK ÖPÜŞME ANISINI ANLATMIŞTI

Geçtiğimiz ay yakın dostu Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalında yayınladığı programa konuk olan Didem Soydan ilk öpüşme anısını anlatmıştı. Cesur açıklamalarıyla dikkat çeken Soydan, ilk öpüşme anısını da şu şekilde anlattı: "Bunun hikayesi güzel. Çünkü gerçekten gençlik dizilerindeki o sahneyle öpüştüm. Gittiğim doğum gününün ortasında dans şarkıları çalmaya başladı. Sonra beni dansa kaldırdı ve 'Benimle çıkar mısın?' dedi. Ben de utandım, utanıyorum derken öpüşürken buldum kendimi. Ben zaten ona aşık olmuştum, doğum gününde kapattım çocuğu."

Didem Soydan
Didem Soydan "Cinsel organ fetişiniz mi var?" sorusuna cevap verdi

Son Dakika Magazin Didem Soydan 'Cinsel organ fetişiniz mi var?' sorusuna cevap verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Aşkisar : Gerçekten bu dünyanın çivisi çıkmış ahlaksızlık diz boyu 84 6 Yanıtla
  • Sinan: Böyle toplumun ahlakını bozan kisilerin allah belasini versin 80 4 Yanıtla
  • EMRE BAĞCILAR : ÇOCUKLARIMIZIN AHLAKINI BOZUYOR BUNLAR GİBİLER YAZIKLAR OLSUN ALLAH SEN VE SENİN GİBİLERİ HELAK ETSİN . 75 3 Yanıtla Amin kardeşim : Aminnn 34 3 X: Ameeeeeeennnnnnnnnnnnnnn.... 2 1
  • GAZİ: AHLAKSIZLIK DİZ BOYU BUNLARI HABER YAPANLAR ONLARDAN 10 KAT DAHA AHLAKSIZ 60 3 Yanıtla
  • Kasap haci: Allah belagizi virsin inşallah beter olun .. 44 3 Yanıtla
  • ...: hayatınız boyunca hiç utandilarmi acaba sormak lazim 37 0 Yanıtla ........: madem böyle konuşuyorsun senin bu habere ilgin niye? 5 20 ...: herşeye zıplama uzak dur 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement