Didem Soydan: İlla Bacınız, Kardeşiniz mi Olması Lazım - Son Dakika
Magazin

Didem Soydan: İlla Bacınız, Kardeşiniz mi Olması Lazım

Didem Soydan: İlla Bacınız, Kardeşiniz mi Olması Lazım

Didem Soydan son dönemde sıkça gündeme gelen tecavüz olaylarına tepkisini Instagram hesabında yayınladığı bir paylaşımla gösterdi.

24.03.2016 12:33  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyadan gündeme dair görüşlerini de aktarmaktan çekinmeyen ünlü manken Didem Soydan, son paylaşımıyla son zamanlarda yaşanan çocuk tecavüzlerine tepki çekti.

''ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDİYORLAR''

Çocuk istismarını engelleme komisyonunun meclisten geçmemesinin ardından bir paylaşımda bulunan Didem Soydan duygularını şu kelimelerle ifade etti: Arkadaş anlatamıyor muyuz? Anlamıyor musunuz? Çıldıralım mı istiyorsunuz ? Çocuklara tecavüz ediyorlar! Kanıtları ellerinizde! Siz meclistekiler! Sizi ne ayağa kaldırır anlamıyorum ki? İlla bacınız, kardeşiniz, çocuğunuz, kendiniz mi istismar edilince anlayacaksınız? Yahu siz orada ne yapıyorsunuz?

Son Dakika Magazin Didem Soydan: İlla Bacınız, Kardeşiniz mi Olması Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Yavuz: Yahu arkadaş son 2 yıldır her kes siyasetçi oldu. Ağzı olan konuşuyo mecliste her partiden adam vekil var bu ne saçma laf ulan suçluları meclismi yakalıyo mevlismi salıyo o zaman hakim savcılar ne iş yapıyoda bu salak meclise seslenmiş 1 11 Yanıtla
  • cem tuna: bu tip kadinlar hic konusmasinlar,cünkü onlarda sütten cikimis kasik degildirler. 0 12 Yanıtla
  • kemal: meclistekiler paralarına para katmakla meşkul.en cok ne şaşırtıyor beni.ezilenlerin ezenlerin düzenini ölümüne savunması. 11 0 Yanıtla
  • bi gülerim: bi kereden bi şey olmaz, bi kere olması ...afglkfnbfknbdf 3 1 Yanıtla

Advertisement