Didem Soydan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan Kimdir?

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen manken Didem Soydan, Kerimcan Durmaz paylaşımıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Didem Soydan kimdir?

02.05.2019 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıradışı tarzı ile dikkatleri çeken manken Didem Soydan, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında. Peki, Didem Soydan kimdir ve kaç yaşında? Didem Soydan hayatı hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde...

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Manken Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite yıllarında çalıştığı bir mağazada, 2004 yılında Ümit Ünal tarafından keşfedilerek modellik teklifi alan Didem Soydan, bir ay sonra ''La Russie'' defilesinde boy gösterdi ve birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı ilerleyen Soydan, Türkiye'nin birçok modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen ''Fashion Week'' defilelerinde tasarımcıların en sık seçtiği modeller arasına adını yazdırdı ve birçok defilede baş mankenlik yaptı.

Didem Soydan Kimdir?

1 Nisan 2014 tarihinde İtalya`nın Verona kentinde düzenlenen Uluslararası Calzedonia Summer Show`da Didem Soydan'da podyuma çıktı. Böylece Calzedonia Summer Show'da podyuma çıkan ilk Türk manken olarak adını duyurdu.

Didem Soydan Kimdir?

CEM ADRİAN'IN KLİBİNDE OYNADI

Şarkıcı Can Bonomo ile yaşadığı ilişki medyada büyük yankı uyandırdı. 2012 yılından itibaren dizi, klip ve filmlerde oynamaya başladı. 5 Şubat 2015 tarihinde piyasaya çıkan Cem Adrian'ın albümü "Siyah Bir Veda Öpücüğü"nde yer alan "Yalnızlık" şarkısına çektiği klipte Didem Soydan'da rol aldı. 2015 yılında "Aşk Yeniden" adlı dizide oynama şansı yakaladı. Kariyer hayatına ABD'de devam etmek isteyen Didem Soydan, Temmuz 2016'da New York'taki bir modellik ajansı ile anlaşma imzalayarak oraya yerleşti.

Didem Soydan Kimdir?

Son Dakika Güncel Didem Soydan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement