Didi Ürdün Pazarında - Son Dakika
Ekonomi

Didi Ürdün Pazarında

Didi Ürdün Pazarında

ÇAYKUR’un soğuk çayı Didi’ye yurt dışından gelen ilgi devam ediyor.

04.12.2017 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇAYKUR'un soğuk çayı Didi'ye yurt dışından gelen ilgi devam ediyor. Özellikle Türki Cumhuriyetler, Orta Avrupa ve Kuzey Afrika başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinin yoğun ilgi gösterdiği Didi, her geçen gün yurt dışındaki pazar ağını genişletiyor.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu yaptıkları yeni anlaşma ile Didi'nin artık Ürdün'de satılacağını söyledi. Genel Müdür Sütlüoğlu, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde Ürdün'ün köklü dağıtım ağı Grubu ile anlaşmaya vardık. Ürdün'de pazarın yüzde yetmişine sahip olan yeni bayimizle birlikte Didi'miz de artık Ürdün pazarında yerini alacak" dedi.

Ürdün programı kapsamında mevcut bayileri de ziyaret edip istişarede bulunduklarını belirten Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, "Daha önce çay çeşitlerimiz ve Didi için bayilik verdiğimiz şirketlerimizi ve mağazaları ziyaret ettik. Ayrıca Filistin El Halil'deki çay ve Didi bayimizi ziyaret ettik. Onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Onlara daha aktif bir satış beklediğimizi ve bunun için neler yapılabileceğini karşılıklı istişare ettik. Ürünlerimize yoğun bir ilgi var bunun satışlarımıza da yansımasını istediğimizi belirttik" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Didi Ürdün Pazarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı
    13:05 İran-İsrail Gerilimi Altına Rağbeti Arttırdı

    İran'ın İsrail'e düzenlediği hava saldırısı sonrası ortaya çıkan gerilim nedeniyle borsalarda iniş çıkışların meydana gelmesiyle, uzmanlar gerilime rağmen altına rağbetin arttığını belirtti. Türkiye'deki borsaların kapalı olduğu Ramazan Bayramı tatili sürecinde altın gramı 3 bin lira seviyelerine kadar çıktı. İran-İsrail gerilimi ve Ortadoğu'daki savaşın etkisiyle altına talep artarken, sarrafiye ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşanıyor.

  • Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi
    12:49 Azerbaycan'da Insurtech Zirvesi düzenlendi

    Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk sigortacıların katılımıyla düzenlenen Insurtech Zirvesi'ne Azerbaycan Dijital Kalkınma ve Ulaştırma Bakanı Reşat Nebiyev, Azerbaycan Merkez Bankası Başkanı Taleh Kazımov ve iki ülkenin sigorta şirketlerinin yetkilileri katıldı. Etkinlikte, finans ve sigorta sektörlerinde dijital transformasyonun önemi vurgulandı ve Türkiye'nin sigorta sektöründeki tecrübesinin Azerbaycan'a katkı sağlayacağı belirtildi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.

  • Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği
    12:29 Samsun Gastronomisi Tanıtım ve Tadım Etkinliği

    Samsun Gastronomisi Tanıtın ve Tadım Ekinliği'nde şehrin lezzetleri protokol ve davetlilere sunuldu. Samsun'un yöresel lezzetleri ve coğrafi işaret tescilli tatları tanıtıldı.


Advertisement