Didim 2. Klasik Gitar Günlerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Didim 2. Klasik Gitar Günlerine Yoğun İlgi

Didim 2. Klasik Gitar Günlerine Yoğun İlgi

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Eflatun Müzik atölyesinin tarafından organize edilen Didim 2.Klasik Gitar Günleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

05.03.2013 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi'nin katkılarıyla Eflatun Müzik atölyesinin tarafından organize edilen Didim 2. Klasik Gitar Günleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlikte Gitaristler Mehmet Özkanoğlu ve Çağatay Azat sahne aldı.

Didim Belediyesinin katkılarıyla Eflatun Müzik atölyesinin tarafından organize edilen Didim 2. Klasik Gitar Günleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Dün akşam saat 20: 00'de Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda Didimli dinledi.

Konser öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise Didim'de bu tür etkinliklerin yapılmasının önemine değinerek sanatsal ve kültürel çalışmalara her zaman destek olmaya ve Didimlilerle buluşturmaya çalışacaklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından sahne alan Gitaristler Mehmet Özkanoğlu ve Çağatay Azat başta Güney Afrika ezgileri olmak üzere çeşitli ülkelerin müziklerinden kestiler sundular. Keyifli geçen etkinliğin sonunda Belediye Başkanı Mümin Kamacı, gitaristler Mehmet Özkanoğlu ve Çağatay Azat'a çiçek verip teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim 2. Klasik Gitar Günlerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement