Didim 4. Windsurf Yarışları Çekişmeye Sahne Oldu - Son Dakika
Yerel

Didim 4. Windsurf Yarışları Çekişmeye Sahne Oldu

Didim 4. Windsurf Yarışları Çekişmeye Sahne Oldu

Didim Yat ve Yelken Spor Kulübü tarafından düzenlenen 4.Geleneksel Windsurf Yarışları, Didim 2.Koy'da gerçekleştirildi.

11.09.2012 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Yat ve Yelken Spor Kulübü tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Windsurf Yarışları, Didim 2. Koy'da gerçekleştirildi. Yarışlar büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Didim Yat ve Yelken Spor Kulübü Geleneksel 4. Windsurf Yarışları, hafta sonunda Didim 2. Koy'da gerçekleştirildi. Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu, Didim Yat ve Yelken Kulübü yöneticileri, sporcuları ve aileleri katıldı. Gerçekleştirilen yarışlarda Büyüklerde Burak Karakaya, Küçüklerde Ahmet Yusuf Erkan birinci oldu.

Gerçekleştirilen organizasyonla ilgili Didim Yelken ve Yat kulübünden yapılan açıklamada "Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz rüzgar sörfü yarışları ilçemize renk katmıştır. İkinci koyda faaliyet gösteren Didim Yat ve Yelken Kulübü yaz boyunca yetiştirdiği öğrencilerine bu yarışla öğrendiklerini uygulama şansı vermiştir. Güzel ortamda tamamlanan yarışlar Sayın Kaymakamımız Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu ve çok değerli öğrencilerimiz, öğrenci velilerimiz ve katılımlarıyla bize destek veren misafirlerimize

sonsuz teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim 4. Windsurf Yarışları Çekişmeye Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement