Didim AK Parti'de Hilmiş Erbaş Dönemi - Son Dakika
Yerel

Didim AK Parti'de Hilmiş Erbaş Dönemi

Didim AK Parti\'de Hilmiş Erbaş Dönemi

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın 4.Olağan Kongresi yapıldı.

18.06.2012 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan Kongresi yapıldı. Hilmi Erbaş'ın İlçe Başkanlığında tek liste ile seçime gidildi. Erbaş AK Parti Didim İlçe Başkanlığına seçildi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi yapıldı. 17 Haziran Pazar günü saat 12: 00'de Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri ile AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay katılmazken Kongreye İl Yöneticileri, İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belde başkanları ve partililer katıldı. Kongrenin divan başkanlığını AK Parti aydın İl Yönetiminden İlçe Koordinatörü Aydın Yılmaz yaptı. Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Ardından gündeme geçildi. Kongrede ilk konuşan AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Yıldırım yaşanan süreci herkesin bildiğini belirterek " Hiçi bir zaman yanlış yapmadım. O gün doğru olan oydu; bugün de buydu.

Didim'in AK Partiye ihtiyacı var. Sayın Erbaş ve kadrosu bu işi yapacağına inanıyorum. Güveniyorum."ifadelerine yer verdi.

Ardından kürsüye çıkan AK Parti Didim İlçe Başkan adayı Hilmi Erbaş ise Geçmişi kapattıklarını ve yaraları sarma zamanının geldiğini belirterek "Sizlerin talep, görüş ve önerileri ile bu işi yapacağız. Siyaset yapma biçimini kökten değiştireceğiz. Kısır çekişmelere son vereceğiz. Kimse moraliniz bozmasın, biz bu yerel seçimleri kazanacağız."dedi.

Konuşmaların ardından Divan başkanlığı İlçe Başkanlığı için adaylıkları kabul etti. İlçe Başkanlığına Hilmi Erbaş başvurdu. Tek liste ile gidilen seçimlerde 400 delegeden 318'i sandık başına gitti. 41 oy geçersiz kabul edilirken 267 oyla seçimi kazandı. Oy kullanma işlemi devam ederken Hilmi Erbaş'ın yedek yönetim kurulu listesinde yer alan Baki Telli'nin Sandık kurulunda görev yapması nedeniyle İlçe Seçim Kuruluna seçimin itirazı için başvurulurken itiraz seçim kurulunca ret edildi.

Hilmi Erbaş'ın İlçe Başkanlığında kurulan AK Parti Didim İlçe Yönetiminde şu isimler görev aldı; "Abdulgafur Ekmen, Adem Yaman, Ali Şükrü Kavaklı, Altay Çetin, Ayhan Kara, Cenk Ünlü, Filiz Kılıç, Gülay Reçber, Hakan Kılıç, Süleyman Semerci, İlhan Gündüz, Kubilay Avlayıcı, Kürşat Karadayı, M.Fatih Karapınar, Meral Aksoy, Muhittin Doğan, Nermin Aydınlı, Rahim Gökdemir, Ramazan Faydacı, Recep Üstündağ, Sedat Sarıbaş, Tahir İnceboylu, Yılmaz Çelebi Zekeriya Seven." - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim AK Parti'de Hilmiş Erbaş Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement