Didim Belediyespor Ara Dönemde Hareketli - Son Dakika
Spor

Didim Belediyespor Ara Dönemde Hareketli

Didim Belediyespor Ara Dönemde Hareketli

Aydın Süper Amatör Küme lideri Didim Belediyespor’da devre arasında 5 futbolcu ile yollarını ayırırken, takıma yeni takviyeler yapılacak.

03.01.2018 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Küme lideri Didim Belediyespor'da devre arasında 5 futbolcu ile yollarını ayırırken, takıma yeni takviyeler yapılacak.

Aydın Süper Amatör küme'de mücadele eden Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinden başladı. Didim Atatürk stadı'nda devam eden yeni sezon hazırlıklarına mavi beyazlı ekip, Antrenör Ayhan Yıldız gözetiminde sürdürülen hazırlıkları, Kulüp Başkanı Cezmi Arslan ile 2. Başkan Evren Ermurat'ta çalışmaları yerinde takip etti.

Didim Belediyespor'da devre arası dönemde 5 futbolcu ile yolların ayrıldığını ifade eden Kulüp Başkanı Cezmi Arslan, "Kaleci Kıvanç, Ddefans oyuncusu Cihat, Oorta saha oyuncuları Mustafa ve Ömer ile, Fforvet Yusuf ile yollarımız ayrıldı. Ayrılan oyuncuların yerine takıma 4 ya da 5 oyuncu transfer edeceğiz. Bazı futbolcular ile görüşmelerimiz sürüyor;Bazı futbolcular da takımla beraber antrenmana çıkıp hocamız tarafından denenecek" dedi.

Devre arasını Didim'de geçireceklerini kaydeden Arslan, süreç içerisinde bir ya da 2 hazırlık maçı oynayacaklarını da sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Didim Belediyespor Ara Dönemde Hareketli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement