Didim Çocuk Şenliğinde Miniklere Çevre Bilinci Aşılandı - Son Dakika
Yerel

Didim Çocuk Şenliğinde Miniklere Çevre Bilinci Aşılandı

Didim Çocuk Şenliğinde Miniklere Çevre Bilinci Aşılandı

Didim Belediyesi’nin Çevre Haftası dolayısıyla düzenlediği Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

08.06.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi'nin Çevre Haftası dolayısıyla düzenlediği Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

"Didim Kent Meydanında gerçekleşen Çocuk Şenliğine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay, Didim Belediye Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın, Okul Müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı. Etkinliğe AKUT, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, Gazi İlk ve Ortaokulu, Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu, Didim Çiçek Bahçesi, Didim Kent Konseyi ile Didim Yat ve Yelken Kulübü stant açtı.

"BAŞKAN STANDLARI GEZİP ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİ"

Başkan Atabay AKUT ekibinin standını ziyaret edip çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Ardından en fazla atık Pil toplayan İl bazında derece yapan Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğrencilerini tebrik edip, hediye çantaları verdi. Daha sonra Okullarının temiz tutulması noktasında örnek bir çalışmayı imza atan Gazi İlkokulunu ziyaret eden Başkan Atabay "Çöpünü topla takımını şampiyon yap" projesiyle ilgili bilgiler aldı. Başkan Atabay projenin tüm okullarda yayılması noktasında belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Atabay ayrıca öğrencilere hediye çantası verip çalışmalarında başarılar diledi. Didim ve Yöresi engelliler Derneği üyeleriyle de biraraya gelen Başkan Atabay Didim Çiçek Bahçesi öğrencilerinin çevre konusundaki yaratıcı drama çalışmasını izledi ve son olarak Yat ve Yelken Kulübünün standını ziyaret etti.

"AMACIMIZ ÇEVRE VE DOĞA SEVGİSİNİ AŞILAMAK"

Etkinliğin sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Atabay Çocuklara yönelik bu şenliğin amacının çocuklara çevre ve doğa bilinci aşılamak olduğunu ifade ederken "Bilindiği üzere Didim belediyesi olarak en iyi çevre bilinçlendirme etkinliğini bu yıl ikinci kez kazandık ve ödülümüzü aldık. Bu ödüller yapılan bu tür bilinçlendirme çalışmaları sayesinde alınıyor. Bu konuda bizler ilçemizde çocuklarımıza ve gençlerimize çevreyi ve doğayı temiz tutmaları, yaşadığı yeri korumaları noktasında bu tür çalışmaları süreç içerisinde devam ettireceğiz. Bu etkinliğin amacına ulaştığını düşünüyorum ve katkı sunanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte Başkan Atabay minik öğrencilerle birlikte el boyama çalışması yaparken, çocuklara ikramlarda bulunuldu; ayrıca Kent Konseyince boyama kitapları dağıtıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Çocuk Şenliğinde Miniklere Çevre Bilinci Aşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement