Yol aramasında yakalanan deniz patlıcanı avcılarına 9 bin 810 TL ceza kesildi - Son Dakika
Güncel

Yol aramasında yakalanan deniz patlıcanı avcılarına 9 bin 810 TL ceza kesildi

Aydın'da, yol aramasında araç içerisine varillere koyulmuş çok sayıda deniz patlıcanı ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 5 kişiye toplam 9 bin 810 TL idari para cezası uygulandı.

27.06.2019 09:07  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde, avlanması yasak olan deniz patlıcanının avcılığını yapan 4 kişi ile yasak su ürünleri nakleden bir kişiye yasal işlem yapıldı.

Didim genelinde avlanması yasak olan deniz patlıcanı avcılığının önüne geçilmesi noktasında gerek denizden gerekse karadan kontroller sürdürülürken, bu kapsamda Didim İlçe Tarım Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini arttırdı.

Yol aramasında yakalanan deniz patlıcanı avcılarına 9 bin 810 TL ceza kesildi

TOPLAM 9 BİN 800 LİRA CEZA KESİLDİ

Bu kapsamda yapılan yol aramasında bir araç içerisinde varillere koyulmuş şekilde çok sayıda deniz patlıcanı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişiye "deniz patlıcanı avcılığına ilişkin ihlal" ve 1 kişiye de "Yasak su ürünleri nakli" gerekçesiyle toplam 9.810,00 TL idari para cezası uygulandı. Ele geçirilen deniz patlıcanları denize boşaltılırken avcılıkta kullanılan dalış alet ve ekipmanlarına el konuldu.

Yol aramasında yakalanan deniz patlıcanı avcılarına 9 bin 810 TL ceza kesildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yol aramasında yakalanan deniz patlıcanı avcılarına 9 bin 810 TL ceza kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement