Didim'de Kadın Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Didim'de Kadın Cinayeti

Didim\'de Kadın Cinayeti

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Ayçe Çelebi, kendisini tehdit ettiği öne sürülen Zeki Deniz tarafından evinde pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

21.05.2017 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde yalnız yaşayan 55 yaşındaki Ayçe Çelebi, kendisini tehdit ettiği öne sürülen Zeki Deniz tarafından evinde pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

Olay, Fevzipaşa Mahallesi, 4171 Sokak'ta dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Didim'de manavlık yaparak geçimini sağlayan Zeki Deniz, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Ayşe Çelebi'nin evine gitti. İkili arasında evde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Zeki Deniz, iddiaya gönre yanında getirdiği pompalı tüfekle Ayşe Çelebi'yi başına tek el ateş ederek öldürdü. Olaydan sonra yaya olarak kaçan şüpheli Zeki Deniz, ortadan kayboldu.

15 DAKİKA ÖNCE POLİSİ ARAMIŞ

Ayşe Çelebi'nin olaydan 15 dakika önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak kendisini bir kişinin silahla tehdit ettiği ihbarında bulunduğu belirtildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Ayşe Çelebi'nin cenazesi, Didim Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi sonrası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Zeki Deniz'i yakalamak için çalışma başlattı. Cinayetin neden işlendiği konusunda polis soruşturmasını sürdürüyor.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Kadın Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak
    10:28 Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak

    Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında Kapıdağ Turizmini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenleri, ana sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplantılar düzenleyecek. Ayrıca, Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılması için çalışmalar yapılacak.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.


Advertisement