Didim'de Sakal-ı Şerif İzdihamı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Sakal-ı Şerif İzdihamı

Didim\'de Sakal-ı Şerif İzdihamı

Didim İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Sakal-ı Şerif ziyareti düzenlendi.

08.07.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Sakal-ı Şerif ziyareti düzenlendi. Didimliler sakal-ı şerif görmek için camiye akın etti.

Didim'de Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Didim Merkez Camisi'nde muhafaza edilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) Sakal-ı Şerif-i, teravih namazından sonra halkın ziyaretine açılırken, Sakal-ı Şerif ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Sakal-ı Şerif-i görmek isteyen vatandaşlar, cami içerisinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Hz. Peygambere saygı ve sevgilerinin tezahürü olarak Sakal-ı Şerif-i ziyarete gelenler, Sakal-ı Şerif-e dokunarak tekbirler eşliğinde salavat getirdi. Ziyaret, ilk olarak erkeklere açılırken, ardından kadınlara açıldı. Sakal-ı şerif'i görme imkanı bulan Didimliler çok mutlu olduklarını ifade ederlerken, Peygamberin bir parçasını gördükleri için mutlu olduklarını ve duygulandıklarını aktardı.

Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat, yaptığı açıklamada; "Peygamber Efendimizin bir parçası olan sakal-ı Şerif ülkemizin çoğu yerlerinde Ramazan ayında ziyaret açılıyor. Biz de Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünden randevu alarak güzel şehrimize getiriyoruz. Peygamberimize (SAV) olan sevgiyi saygıyı coşkuyu bu topluma elimizden geldiği kadar İlçe Müftülüğü olarak yaşatmaya çalışıyoruz." dedi.

Didim'de Sakal-ı Şerif ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Sakal-ı Şerif İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement