Didim'de "Sualtı Arama Kurtarma" Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Didim'de "Sualtı Arama Kurtarma" Eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma eğitmenleri, Bolu ve Giresun belediyeleri ekiplerine Didim'de sualtı arama-kurtarma eğitimi vermeye başladı.

07.05.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma eğitmenleri, Bolu ve Giresun belediyeleri ekiplerine Didim'de sualtı arama-kurtarma eğitimi vermeye başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibinin eğitmenleri, su altı arama kurtarma timi oluşturmak isteyen Bolu ve Giresun belediyesinden 16 arama kurtarma personeline Didim Altınkum mevkisinde "sualtı arama kurtarma" eğitimi verdi.

İlçede 10 gün sürecek eğitimler sonrası başarılı görülerek sertifika verilecek personelin, kendi bölgelerinde su altı arama kurtarma çalışmalarını yürütebilecekleri bildirildi. Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürü Yasin Özen, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin her bölgesinde yaşanan olaylarda vatandaşın yardımına gittiklerini belirtti.

Özen, "Tüm koşullarda sualtı arama, kurtarma görevi yapabilecek deneyim ve teçhizata sahibiz. Bunun yanı sıra yeni ekiplerin yetişmesine de destek sağlıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Didim'de 'Sualtı Arama Kurtarma' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement