Didim Kaymakamına Kent Meydanında Veda.. - Son Dakika
Yaşam

Didim Kaymakamına Kent Meydanında Veda..

Didim Kaymakamına Kent Meydanında Veda..

Son Kararname ile Didim Kaymakamlığından Bursa’nın Kestel Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam İskender Yönden için veda kokteyli düzenlendi.

06.09.2017 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son Kararname ile Didim Kaymakamlığından Bursa'nın Kestel Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam İskender Yönden için veda kokteyli düzenlendi.

3 yıldır Didim'de görev yapan Kaymakamı İskender Yönden ve ailesi için veda etkinliği düzenlendi. Didim Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen veda kokteyline İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürkan Kabakçı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, Belediye Meclisi üyeleri, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, veda programına katılan herkese teşekkür ederek "Ben mesleği yaparken çok zevk alıyorum. Biz halkın hizmetkarıyız. Ben kapıma gelen her insanı mutlaka ayakta karşıladım ve ayakta uğurladım. Çünkü kapıdan içeriye giren Ali babamdı, kapıdan içeriye giren Gülcan annemdi. Ben herkesi öyle gördüm ve öyle görmeye devam edeceğim. Bu bana çok şey kazandırdı. Onun için Didim'de yaşadığım bu 3 yıllık süreçte bunun hazzını alarak yaşadım." dedi.

Konuşması sırasında eşi Ayşenur Yönden'e teşekkür ederek sahneye davet eden Kaymakam Yönden, "Bizim nazımızı çeken, bize katlanan, bizim her türlü sıkıntımızı ve sorunumuzu kendi sorunu gibi kabul eden, bunun içinde elinden gelen her şeyi yapan sevgili eşim Ayşenur'a çok teşekkür ediyorum. Allah yokluğunu göstermesin bana. Bana 2 tane çocuk verdi, Elif ile Ali Efe. O kadar mutluyuz ki, Allah herkese nasip etsin." diye konuştu.

Didim İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven ve Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da birer konuşma yaparak, Yönden'e Didim'deki görev süresince yaptığı hizmetler için teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Kaymakam Yönden ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Didim Su Sporları Derneği Başkanı Haydar Çaylak ve Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Kaymakam İskender Yönden'e plaket ve çeşitli hediyeler armağan etti. Ardından tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Didim Kaymakamına Kent Meydanında Veda.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement