Didim Myo'de 'Girişimcilik' Paneli Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Didim Myo'de 'Girişimcilik' Paneli Düzenlendi

Didim Myo\'de \'Girişimcilik\' Paneli Düzenlendi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu’nda, Aydın Genç İşadamları Derneği’nin de ortağı olduğu ‘Avrupa Boyutuyla Girişimcilik Gelişimi’ projesi kapsamında ‘Girişimcilikte başarı hikayeleri’ konulu bir panel düzenlendi.

16.02.2017 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu'nda, Aydın Genç İşadamları Derneği'nin de ortağı olduğu 'Avrupa Boyutuyla Girişimcilik Gelişimi' projesi kapsamında 'Girişimcilikte başarı hikayeleri' konulu bir panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz'un yaptığı panele, Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Pehlivan, MARKAYDER Mali Sekreteri Çimen Mutlu, Didimli turizmci işadamı Kadir Karakaya ve Sosyal Girişimci Tülin Akın konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açılışında konuşan MARKAYDER Mali Sekreteri Çimen Mutlu, projenin bu zamana kadar Aydın'da gerçekleştirilen en yüksek bütçeli Avrupa Birliği projesi olduğunu belirterek, Projenin Türkiye'nin AB üyeliği sürecine katkısı da dahil olmak üzere Türkiye ve AB üyesi ülkelerdeki sivil toplumun bütün sektörleri arasındaki karşılıklı anlayışı yüksek seviyeye ulaştırmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Konuşmacıların meslekte başarılı olabilmek için neler yaptıklarını katılımcılara ve öğrencilere aktardığı panel, soru cevap bölümüyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Myo'de 'Girişimcilik' Paneli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement