Didim Ticaret Odası Diftad'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Didim Ticaret Odası Diftad'ı Ağırladı

Didim Ticaret Odası Diftad\'ı Ağırladı

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Didim Folklor Turizm ve Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (DİFAD) kurumlara yaptığı tanışma ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası’na misafir oldu.

10.02.2018 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Didim Folklor Turizm ve Araştırma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (DİFAD) kurumlara yaptığı tanışma ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası'na misafir oldu.

Ticaret Odasından Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı'nın ev sahibi olduğu ziyarette; DİFTAD'dan Dernek Başkanı Ece Eşkinat ve Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Çetin Osman Seker ve Naci Saygın katıldı.

Dernek üyeleri; derneği büyük bir kültür sanat platformu olması amacıyla kurduklarını, halkoyunlarının yanında başkaca kültür – sanat kursları yapacaklarını belirttiler. Ciddi projelerle ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerçekleştireceklerini söylediler. Okullarda da çalışmalar gerçekleştirdiklerini merkeze ulaşamayanlar için mahallelerde de çalışmalar yapacaklarını vurguladılar. Kurumlarla ortak çalışmalar yapacaklarını da sözlerine eklediler.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ da, derneğin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi. Üstündağ, oda olarak yapılacak güzel işlere katkı sunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Didim Ticaret Odası Diftad'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement