Didim Ticaret Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Didim Ticaret Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret

Didim Ticaret Odası\'ndan AK Parti\'ye Ziyaret

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi Mekin Subaşı ve Meclis üyesi Deniz Demir’den oluşan Ticaret Odası heyeti AK Parti Didim İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

16.09.2017 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi Mekin Subaşı ve Meclis üyesi Deniz Demir'den oluşan Ticaret Odası heyeti AK Parti Didim İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ticaret Odası Heyetini, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Şakir Saruhan, Ali Bakay, Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran karşıladı.

Ticaret Odası heyeti AK Parti ilçe yöneticilerine, hastane, Akbük Kazıklı Milas Havaalanı Yolu ve Didim adına taleplerini içeren raporlar sundu.

Başkan Şaban Üstündağ yazılı hale getirilen bu taleplerden en önemli görülenlerin ve bu metne ilave edilmesi gerektiği düşünülen konuların ortak bir mutabakatla belirlenip, ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Ankara'ya giderek gerekli mercilerle görüşülmesini talep ettiklerini açıkladı. CHP ve MHP İlçe Başkanlığı ile de görüşeceklerini ve bu taleplerini onlara da ileteceklerini belirten Üstündağ, Aydın Milletvekillerimizin önderliğinde bu adımları atmak istediklerini belirtti.

İlçe sorunları konusunda istişarelerde bulunan taraflar, mutabakatın sağlanarak ziyaretlerin gerçekleşmesi konusunda fikir birliğine vardı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Didim Ticaret Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement