Diego Costa, Beşiktaş'a söz verdi! Arap kulübünden gelen astronomik teklifi reddetti - Son Dakika
Spor

Diego Costa, Beşiktaş'a söz verdi! Arap kulübünden gelen astronomik teklifi reddetti

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa, Al Nassr'dan gelen 5 milyon euroluk yıllık ücret ve çeşitli bonuslar içeren cazip sözleşme teklifini reddetti. Beşiktaş'ın 2.5 milyon euroluk teklifine ilk etapta olumlu yanıt veren ancak Avrupa'dan gelecek diğer teklifleri de görmek istediğini belirten Costa için bekleyiş sürüyor. Yıldız golcü ile Portekiz devi Benfica'nın da ilgilendiği biliniyor. Orada forma şansı bulmasının Beşiktaş'a göre daha düşük gözüktüğü için şartlar Kartal'ı daha cazip kılıyor.

21.06.2021 15:36  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-Beyazlılar Diego Costa'da mutlu sona ulaşmak üzere. Brezilya asıllı İspanyol golcü, Suudi Arabistan'ın zengin kulüplerinden Al Nassr'ın yaptığı cazip teklifi reddetti. Costa, 5 milyon euro garanti ücret ve çeşitli bonuslar içeren teklifi düşünmeden geri çevirdi. Dünyaca ünlü golcü, Devler Ligi arenasında boy göstermek ve şöhretini kaybetmek istemiyor.

Beşiktaş'a söz veren Diego Costa, Arap kulübünden gelen astronomik teklifi reddetti

2.5 MİLYON EUROYA ANLAŞILDI

Beşiktaş, Costa ile 2.5 milyon euro yıllık ücret karşılığında prensipte anlaşmaya varmıştı. İmza parası ve çeşitli başarı bonuslarında pürüz var. Costa'ya Portekiz devi Benfica da talip. Ancak orada forma şansı bulma konusunda şüpheler var. Costa'nın önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giyme ihtimali daha kuvvetli gözüküyor.

Diego Costa, Beşiktaş\'a söz verdi! Arap kulübünden gelen astronomik teklifi reddetti

Son Dakika Spor Diego Costa, Beşiktaş'a söz verdi! Arap kulübünden gelen astronomik teklifi reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gabriel Levi: tabi tabi..o kadar parayı bırakıp yarısından daha azına gelecek..çünkü beşiktaş bir dünya takımı ya sanki..emin olun beşiktaştan başka teklif yoktur 17 67 Yanıtla

Advertisement