Diego Godin Alessio Cerci'nin Açıklamalarını Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Diego Godin Alessio Cerci'nin Açıklamalarını Değerlendirdi

İspanyol Atletico Madrid takımının kaptanlığını yapan Diego Godin, takım arkadaşı Cerci'nin açıklamalarına yorum getirdi ve uyarılarda bulundu.

24.11.2014 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid'in kaptanı Godin, geçtiğimiz günlerde forma şansı bulamadığı için Simeone'ye sitemde bulunan Cerci hakkında konuştu.

Kendisiyle yapılan röportajda Cerci'nin açıklamaları hakkındaki görüşü sorulan Godin, "Açıkçası ben de her zaman forma giymek isterim. Ama yedek kalsaydım da antrenmanlarda daha çok çalışırve formayı kapmaya çalışırdım dedi.

Takım kaptanı olarak Cerci ile bu konu hakkında konuşup konuşmadığı sorusuna "Onunla konuştum" yanıtı veren Godin, "Simeone ile konuştum. Takımla da konuştum. Çünkü hepimizin işinde sınırları vardır ve burada en önemli şey takım. O da her futbolcu gibi oynamak istiyor. Fakat daha sıkı çalışmalı ve birbirinize yardım etmelisiniz. Eğer 5, 10 ya da 15 dakika oynarsanız da o sürede her şeyinizi verirsiniz" diyerek takım arkadaşıa göndermede bulundu.

Cerci geçen hafta verdiği bir demeçte "Madrid'e yedekte oturmaya gelmedim. Ocak ayına kadar bir şeyler değişmezse neler olacağını hep birlikte göreceğiz" diyerek hocası Simeone'ye eleştiride bulunmuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Diego Godin Alessio Cerci'nin Açıklamalarını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement