Digital & Direct Success Stories" (Ddss) Semineri İstanbul'da Düzenleniyor - Son Dakika
Teknoloji

Digital & Direct Success Stories" (Ddss) Semineri İstanbul'da Düzenleniyor

Digital & Direct Success Stories" (Ddss) Semineri İstanbul\'da Düzenleniyor

IAB Türkiye - DPİD ortaklığı ve Kadir Has Üniversitesi desteği ile 12-13 Aralık’ta Kadir Has Üniversitesi’nde yapılacak “Digital & Direct Success Stories”...

30.11.2012 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Seminerin iki önemli konuğu var: Dünyadaki yarışmalarda ödül alan kampanyaları analiz ederek geliştirdiği "Best of Digital" semineri ile birçok ülkeyi dolaşan, "The New Integrated Direct Marketing" kitabının yazarı Mike Berry ile araştırmacı, yazar ve müşteri stratejileri danışmanı olarak tanınan Jim Barnes katılımcılarla buluşacak.

Dijital pazarlama alanında eğitmenlik ve danışmanlık yapan Mike Berry, dünyadaki çeşitli yarışmalarda dereceye girmiş başarılı dijital çalışmaları hedef-sonuç-yaratıcılık bağlamında aktaracak. Jim Barnes ise dijital kampanyalarda CRM kullanımını anlatacak; dijitalin 'like' ya da 'takipçi' kazanmaktan ibaret olmadığını, dijital verimlilik için yapılması gerekenleri ortaya koyacak.

Seminerde TNT'den Unilever'e, Doritos'tan L'Oreal'e başarısı dünyada kabul edilmiş pek çok markanın; sosyal medyadan mobile, B2B'den viral'e başarı öykülerine yer verilecek. Müşteri deneyiminden kişiselleştirmeye, iç görüden marka sadakatine önemli konular anlatılırken, CRM'in pazarlama iletişimindeki yeri ve önemi, başarılı markaların hikayeleri de katılımcılarla paylaşılacak.

Dijitali 360 derecelik bir perspektiften gösterecek olan seminerin amacı, başarısı dünyada tescillenmiş pazarlama öykülerini sektör çalışanlarının dikkatine taşıyarak, bu öykülerden ilham almalarını sağlamak.

"DDSS" Semineri, 12–13 Aralık 2012'de Kadir Has Üniversitesi Konferans Salonu'nda iki tam gün olarak düzenlenecek. Seminer katılımcılara tam anlamıyla bir dijital pazarlama ziyafeti sunacak.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Digital & Direct Success Stories' (Ddss) Semineri İstanbul'da Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement