Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, Cebit Fuarında - Son Dakika
Teknoloji

Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, Cebit Fuarında

Dijital Dünya\'nın Sihirbazı Simon Pierro, Cebit Fuarında

Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, Cebit Fuarında Yapacağı Showlarla teknoloji meraklılarını çok şaşırtacak.

21.10.2013 16:08  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de akıllı ürün konseptine yeni bir anlayış getiren S.M.A.R.T Teknoloji, 24-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Cebit fuarında alışılmışın dışında ürünleri ve sürprizleri ile teknoloji meraklılarının sık ziyaret edeceği markalar arasında yer alacak. Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro da fuar boyunca "S.M.A.R.T Teknoloji" ürünleri ile yapacağı gösterilerle ziyaretçilere unutamayacakları anlar yaşatacak.

Akıllı ürünlerle gerçekleştirdiği gösterilerle tüm dünyada merak ve ilgiyle takip edilen Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji markasının davetlisi olarak 24, 25 ve 2 6 Ekim tarihlerinde Cebit Fuarın'da… S.M.A.R.T Teknoloji standında gerçekleştireceği gösterilerde teknolojiye dair bugüne kadar bilinenin aksine tüm illüzyon kurallarını yıkarak teknoloji severlere hayal edemeyecekleri bir gösteri sunacak olan Simon Pierro; yapacağı showlarla yine çok konuşulacak. Videoları yüzbinlerce kişi tarafından izlenen, tablet bilgisayarlarla inanılmaz gösterilere imza atana Simon Pierro, yaptığı gösterilerde tabletten ayran içiyor, tabletteki tenis topunu eline alıyor, tableti bir anda gazeteye dönüştürebiliyor. En son Heidi Klum'un özel ricası üzerine bir show hazırlayan Simon Pierro Heidi Klum ve diğer iki mankenin elbiselerini cat walk yürüyüşleri esnasında başlarından aşağıya dökülen konfetilerle kırmızı, mavi ve sarı olarak değiştirmiş... Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği büyük ve önemli organizasyondan sonra Simon Pierro sadece Almanya'da değil artık tüm dünyada da gittikçe tanınmaya başladı.

Bundan sonraki süreçte Simon Pierro ile ilerleyeceklerini belirten S.M.A.R.T Teknoloji CEO'su İlker Torlak; "Simon Pierro'yu dijital dünyanın dijital sihirbazı olarak görüyoruz ayrıca S.M.A.R.T Teknoloji markasının konseptine en yakışacak tek isim olduğuna inanıyoruz. S.M.A.R.T Teknoloji ürünlerinin dünyada pek çok teknoloji marketlerde, Apple Store'lar da ve Türkiye'de de Teknosa'nın pek çok seçkin noktasında satıldığını belirterek Türkiye'nin en eğlenceli teknoloji markası olacaklarını ve bundan sonra Türkiye'de teknoloji alanında yeni bir dönemi başlatacaklarını söyledi. S.M.A.R.T Teknoloji markasını "Teknoloji hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı" sloganıyla tanımlayan İlkerTorlak; 2014'de her 4 kişiden 3'ünde akıllı telefon olacağını söylereyek; Simon Pierro dijital sihirle akıllı cihazlara bakışı nasıl değiştirdiyse, S.M.A.R.T Teknoloji ürünleri de tüm akıllı cihazlara bakışı değiştirerek teknolojiyi daha eğlenceli ve keyifli hale getireceğini belirtti.

S.M.A.R.T Teknoloji; 4 Farklı Konseptte Oluşturduğu Ürünleriyle Cebit Fuarında Teknoloji Meraklılarıyla Buluşuyor.

Türkiye'de akıllı ürün konseptine eğlenceli bir anlayış getirmeye hazırlanan S.M.A.R.T Teknoloji; Smartplay, Smartwork, Smartlife ve Smartdesign olarak dört farklı konsepte teknoloji meraklılarına değişik ve farklı konseptlerde hizmet veriyor. Kendisini Türkiye'nin en eğlenceli teknoloji markası olarak gören S.M.A.R.T Teknoloji, farklı ve sıra dışı ürünleri ile hem çocuklar, hem de yetişkinler için teknoloji ağırlıklı, eğlenceli, tasarım odaklı ürün ve aksesuarlarla hayatı kolaylaştıran ürünler arasında ilk sırada yer alıyor. Teknosa'nın pek çok seçkin noktasında bulunan S.M.A.R.T Teknoloji; Türkiye'de görmeye alışkın olmadığımız enteresan ürünleri tek bir çatı altında buluşturan ilk ve tek şirket olarak büyümeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, Cebit Fuarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • X.ai, Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı
    17:13 X.ai, Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı

    Elon Musk'ın yapay zeka girişimi X.ai, sosyal ağ X'in Grok chatbot'unu desteklemek üzere Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı. Model, kodlama ve matematikle ilgili görevlerde gelişmiş akıl yürütme yetenekleriyle dikkat çekiyor.

  • Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor
    17:11 Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor

    Google, Android kullanıcıları için tasarlanan yeni "Tab Declutter" özelliği ile tarayıcıdaki sekme karmaşasını azaltmayı hedefliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, sadece aktif olarak kullandıkları sekmelere odaklanabilecek ve arşivlenen sekmelere ihtiyaç duyduklarında kolayca erişebilecekler. Google Chrome'un Mayıs ayında çıkması beklenen 125. sürümünde bu özelliğin yer alması planlanıyor.

  • Xiaomi 14 Ultra Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı: Fiyat ve Özellikler
    17:10 Xiaomi 14 Ultra Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı: Fiyat ve Özellikler

    Xiaomi'nin uzun zamandır beklenen amiral gemisi Xiaomi 14 Ultra, Türkiye'de ön siparişe açıldı. Cihazın özellikleri arasında 2K AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 16 GB RAM, dörtlü kamera kurulumu, 5000 mAh batarya ve hızlı şarj desteği bulunuyor. Xiaomi 14 Ultra'nın ön sipariş fiyatı ise 74.999 TL olarak belirlendi.

  • ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi: Özellikler ve Kullanım Alanları
    17:10 ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi: Özellikler ve Kullanım Alanları

    ROKETSAN, yerli savunma sanayii yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Şirket, yeni nesil mini insansız hava araçlarına ve patlayıcı düzeneklerine karşı koruma sağlayan ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi için paylaşımda bulundu. ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi lazer ve elektromanyetik dalgalar kullanarak hedefleri etkisiz hale getirebilme özelliğine sahip. Hedef tespit ve takip için radarları ve elektro-optik kameraları kullanıyor. Yapay zeka sayesinde otomatik hedef tespiti ve takibi gerçekleştirebiliyor. Sistem aynı zamanda mobil ve sabit kullanıma uygun olarak tasarlandı. Araç üzerine birleşik veya kule ve kabin şeklinde yerleştirilebiliyor. Lazer silahıyla 750 metre menzile sahip olan ALKA, geniş alanda İHA tehditlerini engelleyebiliyor. ALKA; askeri birlikler, havaalanları, enerji tesisleri, kamu binaları ve meskun mahallerin korunmasında kullanılabilecek.

  • Dünden bugüne teknolojiye yön veren insanlar
    17:09 Dünden bugüne teknolojiye yön veren insanlar

    Bugünün teknolojik gelişim düzeyine katkıda bulunan ve teknolojiye yön veren lider insanların isimleri ve katkıları. Steve Jobs, Steve Wozniak, Bill Gates, Gordon Moore ve Tim Berners-Lee gibi önemli isimlerin teknoloji dünyasındaki etkileri.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar
    17:08 Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'astronotu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar' şeklindeki eleştirilere yanıt vererek, Türkiye'nin astronotuyla gurur duymayanların gençlerle paylaşmamızı kıskandığını söyledi. Bakan Kacır ayrıca, Türkiye'nin ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT-6A'yı 8 Temmuz'da uzaya göndereceklerini belirtti.

  • Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı
    16:19 Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı

    Çin Eğitim Bakanlığı, eğitimi geliştirmek amacıyla bir yapay zeka kampanyası başlattı. Kampanya, yapay zeka teknolojilerini tartışıp öğreteceği bir alan oluşturulması ve uluslararası bir etkileşim platformunun kurulması gibi adımları içeriyor. Ayrıca, yapay zeka aracılığıyla öğretme ve öğrenmenin entegre uygulamasını teşvik etmeyi, dijital eğitim okuryazarlığını ve becerilerini iyileştirmeyi ve yapay zeka uygulamalarının bilimsel etiğini standartlaştırmayı hedefliyor. Bakanlık ayrıca ulusal akıllı eğitim platformunun birçok bölgedeki ilkokul ve ortaokullarda hayata geçirilmesi için bir pilot program başlatacak.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.


Advertisement