Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, CeBIT Fuarında… - Son Dakika
Teknoloji

Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, CeBIT Fuarında…

Dijital Dünya\'nın Sihirbazı Simon Pierro, CeBIT Fuarında…

Yapacağı showlarla teknoloji meraklılarını şaşırtacak…

22.10.2013 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye’de akıllı ürün konseptine yeni bir anlayış getiren S.M.A.R.T Teknoloji, 24-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Cebit fuarında alışılmışın dışında ürünleri ve sürprizleri ile teknoloji meraklılarının sık ziyaret edeceği markalar arasında yer alacak. Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro da fuar boyunca “S.M.A.R.T Teknoloji” ürünleri ile yapacağı gösterilerle ziyaretçilere unutamayacakları anlar yaşatacak.

Akıllı ürünlerle gerçekleştirdiği gösterilerle tüm dünyada merak ve ilgiyle takip edilen Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji markasının davetlisi olarak 24, 25 ve 2 6 Ekim tarihlerinde Cebit Fuarın’da… S.M.A.R.T Teknoloji standında gerçekleştireceği gösterilerde teknolojiye dair bugüne kadar bilinenin aksine tüm illüzyon kurallarını yıkarak teknoloji severlere hayal edemeyecekleri bir gösteri sunacak olan Simon Pierro; yapacağı showlarla yine çok konuşulacak. Videoları yüzbinlerce kişi tarafından izlenen, tablet bilgisayarlarla inanılmaz gösterilere imza atana Simon Pierro, yaptığı gösterilerde tabletten ayran içiyor, tabletteki tenis topunu eline alıyor, tableti bir anda gazeteye dönüştürebiliyor. En son Heidi Klum’un özel ricası üzerine bir show hazırlayan Simon Pierro Heidi Klum ve diğer iki mankenin elbiselerini cat walk yürüyüşleri esnasında başlarından aşağıya dökülen konfetilerle kırmızı, mavi ve sarı olarak değiştirmiş... Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği büyük ve önemli organizasyondan sonra Simon Pierro sadece Almanya’da değil artık tüm dünyada da gittikçe tanınmaya başladı.

Bundan sonraki süreçte Simon Pierro ile ilerleyeceklerini belirten S.M.A.R.T Teknoloji CEO’su İlker Torlak; “Simon Pierro’yu dijital dünyanın dijital sihirbazı olarak görüyoruz ayrıca S.M.A.R.T Teknoloji markasının konseptine en yakışacak tek isim olduğuna inanıyoruz. S.M.A.R.T Teknoloji ürünlerinin dünyada pek çok teknoloji marketlerde, Apple Store’lar da ve Türkiye’de de Teknosa’nın pek çok seçkin noktasında satıldığını belirterek Türkiye’nin en eğlenceli teknoloji markası olacaklarını ve bundan sonra Türkiye’de teknoloji alanında yeni bir dönemi başlatacaklarını söyledi. S.M.A.R.T Teknoloji markasını “Teknoloji hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı” sloganıyla tanımlayan İlkerTorlak; 2014’de her 4 kişiden 3’ünde akıllı telefon olacağını söylereyek; Simon Pierro dijital sihirle akıllı cihazlara bakışı nasıl değiştirdiyse, S.M.A.R.T Teknoloji ürünleri de tüm akıllı cihazlara bakışı değiştirerek teknolojiyi daha eğlenceli ve keyifli hale getireceğini belirtti.

S.M.A.R.T Teknoloji; 4 Farklı Konseptte Oluşturduğu Ürünleriyle Cebit Fuarında Teknoloji Meraklılarıyla Buluşuyor.

Türkiye’de akıllı ürün konseptine eğlenceli bir anlayış getirmeye hazırlanan S.M.A.R.T Teknoloji; Smartplay, Smartwork, Smartlife ve Smartdesign olarak dört farklı konsepte teknoloji meraklılarına değişik ve farklı konseptlerde hizmet veriyor. Kendisini Türkiye’nin en eğlenceli teknoloji markası olarak gören S.M.A.R.T Teknoloji, farklı ve sıra dışı ürünleri ile hem çocuklar, hem de yetişkinler için teknoloji ağırlıklı, eğlenceli, tasarım odaklı ürün ve aksesuarlarla hayatı kolaylaştıran ürünler arasında ilk sırada yer alıyor. Teknosa’nın pek çok seçkin noktasında bulunan S.M.A.R.T Teknoloji; Türkiye’de görmeye alışkın olmadığımız enteresan ürünleri tek bir çatı altında buluşturan ilk ve tek şirket olarak büyümeye devam edecek.

Kaynak: Star

Son Dakika Teknoloji Dijital Dünya'nın Sihirbazı Simon Pierro, CeBIT Fuarında… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement