Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi' Kitabı Masomo Desteğiyle Satışa Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi' Kitabı Masomo Desteğiyle Satışa Çıktı

Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi\' Kitabı Masomo Desteğiyle Satışa Çıktı

Mobil oyunculukta çığır açan Gram Games ve Masomo desteği ile Oyun Tasarımcıları ve Geliştiricileri Derneği öncülüğünde yepyeni bir kitap satışa çıktı. Abaküs Kitap tarafından basılan Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi kitabı, oyun sektörüne ilgi duyan herkesin başucu rehberi niteliğinde.

14.03.2019 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de hızla gelişen mobil oyun ve oyunculuk sektörünün içerisinde yer almak isteyenler, artık aradıkları kaynaklara Türkçe olarak ulaşabiliyorlar. Bu dönüşüme büyük katkıları olan Masomo ve Gram Games desteğiyle, Abaküs Kitap tarafından basılan "Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi" kitabı yayımlandı.

Kitap, oyun sektörüne ilgi duyup bu alanda ter dökmek isteyen herkese rehber olma amacı taşıyor. Oyun Tasarımcıları Geliştiricileri Yapım ve Yayıncıları Derneği'nin (Oyunder) kurucu başkanı Tansu Kendirli tarafından derlenen ve yazılan eser, oyun sektörüne girmek isteyenler için başlangıç niteliği taşıyor.

Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi' Kitabı Masomo Desteğiyle Satışa Çıktı

Öğrenciler ve öğretmenler başta olmak üzere farklı sektörlerde çalışan ve bu alana ilgi gösteren profesyoneller, aileler, medya çalışanları, kamu görevlileri ve uzmanları… Kısaca herkes bu kitaptan faydalanabilecek. Kitabın ilk 300 adedi eğitim kurumlarına, öğrencilere ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Kurulduğu günden bu yana oyun sektörünün Türkiye'de daha iyi tanınması, anlaşılması ve gençlerin kariyer hedefine dönüşmesi amacına destek veren Oyunder, yeni kitapla mükemmel bir adım attı

Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi' Kitabı Masomo Desteğiyle Satışa Çıktı

Yazar Kendirli kitap hakkında "İngilizce bilgisi bu alanda çalışmak isteyenler için sahip olunması gerekli bir nitelik. Çalışmamız, bu ilk barajı sınırlı bir aralıktan da olsa ortadan kaldırmayı hedefliyor. Gençler ve oyun sektöründe kariyerini sürdürmek isteyenler açısından bu alana ilgilerini arttıracak bir eserin ortaya çıkmasına yardımcı olmak temel amacımızdı. Gram Games'e, Masomo'ya ve değerli kurucularına bu kıymetli amaca verdikleri destekten dolayı özellikle teşekkür ederim. Oyunder Türkiye'de oyun sektörünün gelişimine destek sağlamaya devam edecek." açıklamasında bulundu.

Kitabı, Abaküs Kitap'ın internet sitesinden %40 indirimle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. İndirim için alışveriş sırasındaki indirim kodu bölümüne OYUNDER kodunu yazmanız yeterli.

Herkese iyi oyunlar, iyi okumalar ve tabii ki iyi eğlenceler!

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Dijital Oyun Endüstrisi Terminolojisi' Kitabı Masomo Desteğiyle Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement