Dijital Pr'ın Önemi Artıyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Dijital Pr'ın Önemi Artıyor

Dijital Pr\'ın Önemi Artıyor

Netpoint ve Kurumsalhaberler.

20.05.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Netpoint ve Kurumsalhaberler.com yönetici ortağı Murat Buyurgan, 15 Mayıs 2014 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen E-Ticaret Konferansı ve Fuarında gerçekleşen "E-ticaret'in Olmazsa Olmazları" panelinde yer aldı.

Dijital PR'ın her geçen gün önemini artırdığını söyleyen Murat Buyurgan, e-ticaret sitelerinin arama motorundan gelen trafiklerini artırmak için planlı bir çalışma yapmaları gerektiğini vurguladı. Hedef kitleye özel üretilen ve doğru mecralarda yer alan içeriklerin e-ticaret sitelerinin arama motorlarında organik trafiklerini artırdığını söyleyen Murat Buyurgan; "Basın bültenleri dahil internette doğru mecrada doğru hazırlanmış içeriğin önemi her geçen gün artıyor. Orta ve uzun vadeli başarı hedefi olan e-ticaret sitelerinin içerik oluşturma ve bloglar dahil olmak üzere doğru mecralarda yer almak konusunda planlı çalışmalar yapması gerekiyor." dedi.

Kurumsalhaberler.com'un sponsoru olduğı konferans kapsamında Turkish Time Genel Yayın Yönetmeni Volkan Akı yönetiminde gerçekleşen "E-ticaret'in Olmazsa Olmazları" panelinin konuşmacıları arasında Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, İHS Telekom Genel Müdür Yardımcısı Bülent Özkan, Obase Genel Müdürü Bülent Dal, T-Soft, Proje Yöneticisi Ömer Arıkan'da yer aldı.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Dijital Pr'ın Önemi Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement