Dijital Reklam Günleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Dijital Reklam Günleri

Dijital Reklam Günleri

Dünya değişiyor.

25.11.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya değişiyor. Gelişen teknoloji iletişim paradigmalarını, işletme mantığını, iş yapma mekanizmalarını, pazarlama kanallarını adeta yeniden yaratıyor. Yeni dünyayı, internet ve internetle doğup büyüyen nesiller şekillendiriyor. İletişimciler, pazarlamacılar artık birden fazla ekranı aynı anda tüketen interaktif tüketiciyle iletişim kuruyor.

IAB'nin 2016 yılı ilk 6 aylık sonuçlarına göre Türkiye'de şirketler bu aylarda, internet reklamlarına 927,6 milyon lira yatırım yaptı. Düzenli bir ivme ile artış gösteren sektör, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bu büyüme ile doğru orantılı olarak sektörün dijital medya ve daha alt başlıkta dijital reklam uzmanlarına ihtiyacı olacak. Sektörün henüz çok taze olması ve kendi kendine gelişme içerisinde olması nedeni ile bu alanda kariyer hedefi olan bireylere içerik bakımından zengin nitelikli bir içerik sunuyoruz.

Her ay düzenli aralıklarla yapılması planan Dijital Reklam Günleri, dijital reklamcılık ekosistemine katkıda bulunmayı ve networking imkanı sunmayı amaçlamaktadır. Birbirinden değerli konuşmacıların katılacağı bu etkinlikte dijital reklamcılığa dair son trendleri, gelişmeleri ve uzmanların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

KONUŞMACILAR:

AdRazzi ve Native Reklamcılık- Erman Taylan [Webrazzi/ Product Manager and Writer]

RTB (Real Time Bidding) Yeni Nesil Reklamcılık- Okay Tuğ [RTB House/ Country Manager]

Dijital Reklam Trendleri- Ömer Özener [Onedio/  Chief Operating Officer]

ETKİNLİK BİLGİLERİ:

YER: Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi (KWORKS)

TARİH:  25 KASIM 2016 CUMA

SAAT:  18: 30-21: 30

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Dijital Reklam Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement