DİKA'dan Başkan Ayanoğlu'na Plaket - Son Dakika
Yerel

DİKA'dan Başkan Ayanoğlu'na Plaket

DİKA\'dan Başkan Ayanoğlu\'na Plaket

DİKA Genel Sekreteri Gülbay, DİKA Yönetim Kurulu adına Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket verdi.

13.03.2014 14:48  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Tabip Gülbay, DİKA Yönetim Kurulu adına Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na yapmış olduğu çalışmalardan ve DİKA'ya yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

Başkan Ayanoğlu'nu makamını ziyaret eden Gülbay, Ayanoğlu'nun, yaptığı çalışmalarla başta turizm olmak üzere Mardin'in ekonomik hayatına ciddi katkılar sunduğunu ifade etti. Gülbay, "Hem şehrimize hem de DİKA'ya yapmış olduğu katkılardan dolayı belediye başkanımız sayın Mehmet Beşir Ayanoğlu'na kurumum adına teşekkürlerimizi ifade etmek üzere bu plaketi takdim ettik" dedi.

Plaket için teşekkür eden Ayanoğlu ise " Yapmış olduğumuz çalışmaların DİKA gibi güçlü bir kurum tarafından takdir edilmesine teşekkür ediyorum.Beş yıllık süre içerisinde Mardin'e çok şeyler kattık.Yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projelerle Mardin adeta uçmak üzere kanatlandı.Umarım bu güzel işler kesintiye uğratılmadan devam ettirilir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Gülbay, Ayanoğlu'na teşekkür plaketini sundu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DİKA'dan Başkan Ayanoğlu'na Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement