Dika Genel Sekreterine Turizm Beratı Verildi - Son Dakika
Ekonomi

Dika Genel Sekreterine Turizm Beratı Verildi

Dika Genel Sekreterine Turizm Beratı Verildi

Üçüncü Turizm Şurası’nda Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş tarafından turizm beratı ödülüne layık görüldü.

07.11.2017 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üçüncü Turizm Şurası'nda Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş tarafından turizm beratı ödülüne layık görüldü.

Üç gün süren Şura'da 13 komisyonun çalışmaları, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kapanış toplantısı ile son buldu. Bakan Kurtulmuş komisyonda çalışan şura üyelerine teşekkür ederek kendilerine turizm bera'ı takdim etti. DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Bakanlık tarafından başta Mardin olmak üzere TRC3 Bölgesini temsilen Turizm Şurası komisyonuna seçildi. Turizmin çarpan etkisini, yeni pazarları, fırsatları, destinasyonu, marka değeri ve riskleri konulu rapor ve tebliğ sunan Genel Sekreter turizm beratını aldı.

Altındağ, turizm şurasında görev almaktan ve Bakan Numan Kurtulmuş tarafından Turizm Berat'ı ile onurlandırılmaktan gurur duyduğunu söyledi. Altındağ, "Turizm sektörünün mevcut durumunun değerlendirilmesi ve geleceğe yönelik ulusal ve uluslararası turizm politikasının oluşturulabilmesi amacı ile yapılan 3. Turizm Şurası'nda bulunuyoruz. Mardin'i ve Bölgeyi anlatmak, yol haritasını belirlemek, turizmde ürün ve pazar çeşitliliğini arttırmak, Türkiye'nin algısını değiştirmek, marka değerlerini oluşturarak arttırmak için yapılan çalışma, gelecek en az 10-15 yılın planlamasına katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İlimizin, bölgemizin önemli değerlerinin olduğunu, bunun bölge planlarımızda yer aldığını, ayrıca bunun uygulanması noktasında proje üretmeye devam edeceğiz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dika Genel Sekreterine Turizm Beratı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement