30 Ağustos İzmir Dikili'de coşku ve sevinçle kutlandı - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos İzmir Dikili'de coşku ve sevinçle kutlandı

İstiklalin ve hürriyetin bayramı olan 30 Ağustos Zafer Bayram 92. Yıl dönümünde İzmir Dikili'de coşku ve sevinçle kutlandı.

30.08.2014 13:57  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Coşkusu İlk Günkü Gibi Sımsıcaktı

Dikili Atatürk Meydanında yapılan törene Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Aslan, Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Tören, Atatürk Anıtına çelenklerin sunumundan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından devlet erkânı ve törene katılanlar Atatürk Anıtına çelenklerini bıraktı.

'30 Ağustos Ruhudur Bizi Güçlü Kılan'

Günün anısına bir konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 30 Ağustos ruhunun ülkemizi dünya da güçlü kıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:
'Günümüze ışık tutan, özgürlüğümüzü, istiklalimizi ve hürriyetimizi güçlü bugünlere taşınmasına en büyük güç kaynağı olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bu vesile ile basta büyük komutan ve yüce önder Atatürk olmak üzere şanlı tarihimizin bütün kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum.'

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 30 Ağustos İzmir Dikili'de coşku ve sevinçle kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement