Dikili'de Nefes Kesen Müzik Şöleni - Son Dakika
Güncel

Dikili'de Nefes Kesen Müzik Şöleni

Dikili\'de Nefes Kesen Müzik Şöleni

Sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlediği sanat etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi, örnek etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

22.06.2015 10:32  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili Belediyesi'nin katkılarıyla Dikili Atatürk Meydanı'nda düzenlenen ve TRT Müzik kanalından da 55 ülkeye canlı yayınlanan Ege Akşamları Müzik Şöleni, büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Yıllarca Unutulmayacak Bir Gece

Dikili Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında TRT Müzik Kanalı işbirliğinde düzenlediği etkinliklerde TRT sanatçıları Hala Yamaner, İsmail Özkan ile Ali Çakar sahne aldı. Dikili Atatürk Meydanı'nda sahne alan TRT'nin usta sanatçıları birbirinden güzel eserlerini seslendirerek davetlilere ve ekran başında izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Alanı dolduran binlerce vatandaş ile ekran başındaki seyircilere yıllarca unutamayacağı bir gece yaşatan programda TRT sanatçıları Hala Yamaner, İsmail Özkan ile Ali Çakar'ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği ve 1 saat süren program, izleyenlerden de tam not aldı.

Yamaner'den Zeybek Şovu

Dikili Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen ve TRT Müzik Kanalı'ndan da 55 ülkeye canlı yayınlanan etkinliklere Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Dikili Belediyesi Başkan Vekili Çiğdem Elibol, Dikili Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, bürokratlar ile Dikilililerin büyük ilgi gösterdiği ve yoğun katılımın olduğu Ramazan Şöleni konserinde, eğlencenin ve müziğin ritminin hiç düşmedi. Canlı yayın esnasında TRT sanatçısı Hale Yamaner'in sergilediği zeybek oyunu da izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Konserin sonunda sahneye çıkan Dikili Belediyesi Başkan Vekili Çiğdem Elibol da, sahne alan TRT'nin usta sanatçıları Hala Yamaner, İsmail Özkan ve Ali Çakar başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti. Teşekkür konuşmasının ardından sanatçılara günün anısına Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin ve Dikili Belediyesi Başkan Vekili Çiğdem Elibol çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili'de Nefes Kesen Müzik Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement