Dikili'de Tüm Engelleri Kaldıracağız" - Son Dakika
Yerel

Dikili'de Tüm Engelleri Kaldıracağız"

Dikili\'de Tüm Engelleri Kaldıracağız"

İzmir'in Dikili ilçesi Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Dikili Engelliler Derneği’ni, ziyaret etti.

26.02.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Dikili ilçesi Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, Dikili Engelliler Derneği'ni, ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Altıparmak; "Ben de bu derneğin bir üyesiyim, bir bireyiyim. Burada yapılan çalışmalarda engel tanımayan kardeşlerimizi ve dernek yönetimini kutluyorum" dedi.

ENGELSİZ ARAÇ

Dikili Engelliler Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak, yapılan el ürünleri çalışmasını inceledi. Engelli vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Daha sonra Dernek yönetimi ile konuşan Altıparmak iletilen sorunları not alarak belediyenin ilgili birimlerine ileteceklerini kaydetti.

Dikili Engelliler Derneği Başkanı Ruhi Doğramacı'da derneğe verdiği destekten dolayı Altıparmak'a teşekkür ederek; "Başkan Vekilimizin derneğimize emeği çok. Şimdide sadece bizim kullanımımıza 33 kişilik bir araç tahsis etti. Aracımız önümüzde ki günlerde hizmete başlayacak" dedi.

Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ise konuşmasında; "Ben de bu derneğin bir üyesiyim, bir bireyiyim. Burada yapılan çalışmalarda engel tanımayan kardeşlerimizi ve dernek yönetimini kutluyorum. Burada ki yavrularımız bizim göz bebeğimiz. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Yeni dönemde de Dikili'de yaşayan engelli vatandaşlarımızla birlikte tüm engelleri kaldıracağız. Onlarla birlikte daha yaşanılabilir bir kent oluşturma yönünde çabalarımız var. Yeni dönemde hayata geçirmek için projelerimiz hazır" dedi.

Altıparmak dernek ziyareti sırasında ilkokul öğretmenliği yaptığı dönemde öğrencisi olan bir vatandaşla da hasret giderdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dikili'de Tüm Engelleri Kaldıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement