Dikkatsizlikleri Canlarına Mal Oluyordu... Kazalar Mobese Kamerasında - Son Dakika
3. Sayfa

Dikkatsizlikleri Canlarına Mal Oluyordu... Kazalar Mobese Kamerasında

Dikkatsizlikleri canlarına mal oluyordu.

06.10.2017 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikkatsizlikleri canlarına mal oluyordu... Kazalar mobese kamerasında

Motosikletli 3 kişinin metrelerce havaya uçtuğu o anlar kamerada

KİLİS - Kilis'te, hastane kavşağında motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosikletteki 3 kişi metrelerce havada uçarak yere düşerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, M.B. yönetimindeki motosiklet hastane kavşağında M.M.U. yönetimindeki otomobile kırmızı ışık ihlale yaparak hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü M.B. motosiklette yolcu olarak bulunan B.Ş. ile H.Ş. metrelerce havaya yükselerek yere düştüler. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yaşlı adamın kamyonun altına kalarak can verdiği anlar kamerada

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da kamyonun ezdiği yaşlı adamın son anları mobese kameralarına yansıdı.

Kaza 7 Mart 2017 tarihinde Şanlıurfa- Diyarbakır yolunun Karaköprü ilçesi çıkışında yaşanmıştı. Trafik ışıklarında yolun karşısına geçmeye çalışan 84 yaşındaki Mehmet Emin Kılıç, iddiaya göre sürücüsünün kendisini fark etmediği 63 K 7901 plakalı kamyonun altında kaldı. Yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybederken kazanın meydana geldiği anın görüntüleri ortaya çıktı.

Tam kurtulacağı sırada yere düşünce kamyonun altında ezildi

Kamyonun kırmızı ışıkta beklediğini gören yaşlı adam, yolun karşısına geçmeye çalıştı. Yaşlı adam kamyonun önüne geldiği sırada kamyon hareket etti. Elindeki bastonu kendisine destek yapan yaşlı adam diğer eliyle de kamyonu tutup kendisini ezmesine engel olmaya çalıştı. Koşmaya başlayan yaşlı adam tam kurtulacağı sırada yere düşerek kamyonun tekerleğinin altında ezildi.

Otomobil kamyona çarptı

Mobese kameralarına aynı yerde yansıyan bir başka kazada ise Diyarbakır istikametinden gelen bir otomobil kavşaktan Karşıyaka Mahallesine dönmeye çalışan çakıl yüklü kamyona yandan çarptı. Kazada otomobilin ön kısmı parçalanırken kamyon ise dönüş aldıktan sonra yol kenarında durabildi.

Aracın çarptığı çocuk yaklaşık 5 metre fırladı

Üçüncü kaza ise Sarayönü Caddesi üzerinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışan iki çocuktan birine, hızla gelen hafif ticari bir araç çarptı. Çocuk, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre ileriye fırladı. Çevredekiler, yerdeki çocuğun üzerine koşarken, yolu karşısına geçen arkadaşı ise, yürüyerek arkadaşını yanına gitti.

Dikkatsizliklerden meydana gelen kazalar kamerada

Sakarya'da trafik kazaları mobeselere yansıdı

SAKARYA - Sakarya'da Eylül ve Ekim aylarında farklı yerlerde meydana gelen trafik kazaları mobese kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yaya ve araç sürücülerinin dikkatsizlikleri gözüküyor.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya'nın şehir merkezi ile farklı ilçelerinde 2017 yılı Eylül ve Ekim aylarında meydana gelen trafik kazaları, mobese kameralarına yansıdı. Meydana gelen trafik kazalarının çoğunluğunun kural ihlali sonucu olduğu ve sürücülerin dikkatsizliğinden meydana geldiği görüldü. Gerçekleşen trafik kazalarında büyük oranda maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, görüntülerde bazı yayaların ışık ihlali yaparak karşı şeride geçmek istediği, kamyonet sürücüsünün kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmesi, sürücülerin kavşaklardan dikkatsizce geçerek kazaya karıştığı görülüyor. Kırmızı ışık ihlali kazaları beraberinde getirdi...O anlar kamerada ADIYAMAN - Adıyaman'da sürücülerin kırmızı ışık ihlali yapması nedeniyle aynı kavşakta meydana gelen kazalar mobese kameralarına yansıdı.

Adıyaman Atatürk Bulvarı Karayolları Kavşağında sürücülerin kırmızı ışık ihlali kazaları beraberinde getirdi. Aynı kavşakta farklı zamanlarda meydana gelen her iki kazada da kırmızı ışık ihlalinin neden olduğu görüldü.

İlk kazada kırmızı ışıkta geçen hafif ticari araç, kavşakta bekleyen ve yeşil ışık yanmasıyla birlikte hareket eden otomobile çarptı.

Aynı yerde gece meydana gelen diğer kazada ise yine ışık ihlalinden dolayı iki otomobil çarpıştı.

Dikkatsizlikleri Canlarına Mal Oluyordu... Kazalar Mobese Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Dikkatsizlikleri Canlarına Mal Oluyordu... Kazalar Mobese Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement