Dikmen Caddesi'nde Son Tabaka Asfalt Serimi Başladı - Son Dakika
Yerel

Dikmen Caddesi'nde Son Tabaka Asfalt Serimi Başladı

Dikmen Caddesi\'nde Son Tabaka Asfalt Serimi Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl ilk tabakasını serdiği Dikmen Caddesi’nde, son tabaka olan modifiye (aşınma tabakası) asfalt sermeye başladı.

27.07.2017 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl ilk tabakasını serdiği Dikmen Caddesi'nde, son tabaka olan modifiye (aşınma tabakası) asfalt sermeye başladı.

Dikmen Caddesi'nin Polisevi önünden başlayan asfalt serim çalışmaları kapsamında, caddenin çalışma yapılan bölümü trafiğe kapatıldı. Büyükşehir yetkilileri, çalışmaların, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için etap etap gerçekleştirileceğini kaydettiler.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, çalışmalar kapsamında Dikmen Caddesi'nde yer alan refüjü de kaldırdı. Refüjün, yaşanan sıkıntılar, sürücü ve yayalardan gelen talepler doğrultusunda kaldırıldığı, yerine ise trafik akışının daha kolay olması için tırtıklı yol çizgileri ekleneceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Başkent'in en merkezi caddelerinden biri olan Dikmen Caddesi'ne, geçen yıl ilk aşama asfaltın serildiğini, mevsim şartlarından dolayı asfaltın zarar görmemesi için son tabakanın serilmediğini belirterek, "Bu yaz da aşınma tabakası olarak en dayanıklı olan modifiye asfalt seriyoruz" diye konuştu.

Üçpınar, asfalt serim çalışmasının, yaklaşık 4-5 gün içinde bitirilmesinin planlandığını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dikmen Caddesi'nde Son Tabaka Asfalt Serimi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement