Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı! - Son Dakika
3.Sayfa

Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı!

Antalya'da kansere yakalanınca eşi tarafından terk edilen kadına, bacağından alınan et parçasıyla yeni dil yapıldı. Arslan'ın en büyük hayali, tek oda dahi olsa kendine ait bir ev ve kızının okuluna devam edip doktor olması.

27.06.2019 11:06  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan Seher Arslan, 2002 yılında evlendi. Bu evliliğinden bir çocuğu olan Arslan, 2005 yılında gittiği hastanede dil kanseri teşhisi konuldu. Ardından iddiaya göre eşi, Arslan'ı başka bir kadınla aldatarak terk etti. Kansere yakalanmasının ardından ikinci kez yıkılan Arslan'ın, ilk olarak kemoterapi gördü ardından Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından tümörlü dili alındı ve bacağından alınan et parçasıyla yeni bir dil yapıldı. Talihsiz kadın, hayata tekrar tutunup 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi vermeye başladı.

Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı!

Geçen yıllarından ardından 15 yaşındaki kızı Aysun Durmaz ile birlikte kirada oturan Seher Arslan, sağlığına tekrar kavuşsa da, çalışması yasaklandı. Annesine hastane muayenelerinde yardımcı olmak ve evde destek olmak için genç kız okulunu bıraktı. 450 TL engelli maaşı ve 900 TL'lik sosyal yardım hizmeti alan kadın, 550 TL'ye oturduğu evin kirada olmasından dolayı, evin giderlerini karşılamakta zorlandığını, kimi zaman aç dahi kaldıklarını dile getirdi.

Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı!

"EN ZOR GÜNÜMDE TERK ETTİ"

Yaşadığı zorlu süreci anlatan anne Arslan, hastanede kanser tedavisi görürken eşinin başka bir kadınla kendisini aldattığını ve bu yüzden boşandıklarını söyledi. Konuşmakta zorlanan Arslan, "En zor günümde yanımda olmasını isterdim ama maalesef olmadı ve bizi bıraktı" dedi. Arslan, tek hayalinin bir oda dahi olsa kendine ait bir ev olması ve kızının okulunu tamamlayıp ameliyatını yapan Ömer Özkan gibi doktor olması olduğunu dile getirdi.

Annesine bakacak kimse olmadığı için okulu bırakmak zorunda kaldığını belirten Aysun Durmaz da, "Çünkü gece yarılarında annemi hastaneye getirip götürüyordum, yemeğini ben yapıyordum. Şuanda sadece kontrole gittiği için okula devam edebilirim. Meslek sahibi olup annemi el üstünde tutmayı çok isterim" diye konuştu.

Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı!
Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kansere yakalanan kadına bacağından yeni dil yapıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Deli: Allah yardım etsin..Yok mu Antalyalı bir hayırsever.. 15 0 Yanıtla
  • DADAŞ: RABBİM YARDIMCIN OLSUN 14 0 Yanıtla
  • tatar: Allah sifasini versin 11 0 Yanıtla
  • 33: RABBİM ŞİFA VERSİN KİMSEYİ ZORDA BIRAKMA RABBİM 8 0 Yanıtla
  • Muriç: İmtihan ne zor şey... 8 0 Yanıtla
  • tacettin kaya: acunnnnn nerdesin futbolcular ferrariye binsin diye tişört satacağına bu garibanlara yardım et acunnnn acunnn 0 0 Yanıtla
  • İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye İdari İşlem
    12:11 İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye İdari İşlem

    İzmir-Aydın Otoyolu'nda ehliyeti bulunmayan bir çocuğun tır çekicisi kullanmasına izin veren bir baba hakkında idari işlem uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin incelenmesi sonucu olayın tespit edildiği belirtildi. Ayrıca baba ve çocuğu hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • Eskişehir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi
    12:10 Eskişehir'de Polis Ekipleri Vatandaşları Bilgilendirdi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda vatandaşlar hırsızlık ve dolandırıcılık konularında bilgilendirildi. Kurumlar arası iş birliğiyle yapılan çalışmalarda, hastanelerde led ekranlarda basit güvenlik tedbirlerine ilişkin videolar gösterildi. Ayrıca hastane giriş ve çıkışlarında da dolandırıcılık olaylarına karşı güvenlik tedbirlerini içeren afişler yer aldı.

  • Elazığ'da düzenlenen asayiş operasyonunda 27'si hükümlü 31 kişi yakalandı
    12:09 Elazığ'da düzenlenen asayiş operasyonunda 27'si hükümlü 31 kişi yakalandı

    Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası olan ve aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 27 hükümlü ile hırsızlık suçundan aranan 4 şüpheli yakalandı. Hükümlüler, işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti
    12:01 İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e yükseldi. İsrail'in saldırılarına öldürülen gazeteci sayısı ise 137 oldu.

  • Malatya'da 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    11:55 Malatya'da 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Malatya'da, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 11 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı
    11:52 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde trafik kazası: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Haşim Benli Caddesi üzerindeki çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı
    11:46 Adana'da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon: 2 kişi yakalandı

    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Çukurova ilçesinde bir çiftlik evine kaçak havai fişek imalathanesi kurulduğu ihbarını aldı. Ekipler, eve düzenledikleri operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirdi ve olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi
    11:42 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının kimliği tespit edildi. Cengiz'in cenazesi, adli tıpta tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edilirken katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmaları sürüyor.


Advertisement