Dilan Çıtak, Ne Yaparsa Yapsın Popüler Hale Gelecek Enerjiye Sahip! - Son Dakika
Magazin

Dilan Çıtak, Ne Yaparsa Yapsın Popüler Hale Gelecek Enerjiye Sahip!

Dilan Çıtak, Ne Yaparsa Yapsın Popüler Hale Gelecek Enerjiye Sahip!

Venüs'ün gerilemesiyle birlikte Ziynet Sali ve Dilan Çıtak ilişkilerinde ne gibi değişiklikler olacak? Dr. Şenay Devi ünlüler dünyasında merak edilen birçok detayı gün yüzüne çıkardı.

08.10.2018 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Astroloji alanında çalışmalarıyla Türkiye'nin tek güvenilir ismi olan Dr. Şenay Devi, Venüs Geri Hareketi'nin ünlülerin ilişkilerini nasıl etkileyeceğini yorumladı.

5 Ekim'de Venüs Akrep burcunda geri harekete başladı. 31 Ekim'e kadar da aynı burçta geri harekette olacak.

Venüs geri hareketi döneminde şehvet ve tutkular üzerine kurulan ilişkiler Venüs doğru hareketine başladığında üzüntü ve pişmanlık içinde sona erecektir. Venüs geri hareketi aynı zamanda gerçek aşkı da getirebilir fakat zorluklar mücadele getiren şartlar aşkı zorlu bir sınavdan geçirir bu süreçte. Sınavı geçen aşıklar gerçek aşkı kalıcı bir şekilde yaşayabilirler!

Venüs geri hareketi, Venüs'ün kızı Boğa burcu Ziynet Sali'yi 31 Ekim'e kadar ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili konularda etkileyecek. Yeni iş birlikleri ve projeler bu dönemde kontrollü bir şekilde ele alınmalı onun tarafından. Aynı fikirde olmak özel hayatta da iş birlikleri ile ilgili konularda da zorlaşabilir. Eski aşklar yarım kalan bir aşk hikayesi yeniden gündeme gelebilir. Dikkatli kararlar almalı kalbi ile aklı arasında sıkışıp kalmış düşüncesi ile sağlıklı kararlar almakta zorlanacağı enerjiler söz konusu. Karşılıklı şikayet veya suçlama yerine çözüm odaklı olması sağlıklı kararlar almasını destekleyecektir. Ayrıca Venüs geri hareketi sırasında, Eskiye dayanan iş ya da arkadaşlık ilişkilerinde ihtilafları çözerek sorunları ortadan kaldırabilir. Ayrıca sevgili ziynet bu transit altında bağışıklık sistemini güçlü tutmaya çalışmalı. Venüs aynı zamanda güzellikleri temsil eden bir gezegen olduğundan Güzellik ile ilgili konular ve cilt bakımını doğal ve organik seçenekler ile yapmalı bu geçiş esnasında.

Venüs Geri Hareketi Jüpiter'in kızı Yay burcu Dilan Çıtak onu nereye giderse ne yaparsa yapsın daha popüler hale getirecek enerjileri barındırmakta. 31 Ekim'e kadar, Venüs iç dünyayı aynı zamanda gizli ve açık düşmanlıkları temsil eden on ikinci evde etkili olacak. Özel yaşamında karşılıklı suçlamalar yerine ortak noktalarda buluşmaya çalışmak bu transitin enerjisini doğru değerlendirmesini sağlayacaktır. Venüs, 31 Ekim - 16 Kasım arasında Dilan için arkadaşlıklar evinde etkisini sürdürecek. Arkadaşlıklarını gözden geçirecek ve bazı arkadaşları ile ilişkilerini sona erdirirken bazı ları ile daha yakın ilişkiler içinde olacak. Venüs, meşeliği ile ilgili teknolojiden faydalanarak çok daha fazla kitleye ulaşması açısından da bu süreçte destekleyici olacak Dilan'ı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Dilan Çıtak, Ne Yaparsa Yapsın Popüler Hale Gelecek Enerjiye Sahip! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement