Çiçeği Burnunda Anne Dilara Gönder Yalın Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Çiçeği Burnunda Anne Dilara Gönder Yalın Kimdir?

Çiçeği Burnunda Anne Dilara Gönder Yalın Kimdir?

Ünlü spiker Dilara Gönder Yalın, anne oldu. Annelik haberi sonrası vatandaşlar Dilara Gönder Yalın hakkındaki bilgileri merak etmeye başladı. Peki, Dilara Göner Yalın kimdir?

20.02.2019 09:32  Güncelleme: 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü spor spikeri Dilara Gönder Yalın, 2016'da evlendiği Selim Yalın'dan bir çocuk dünyaya getirdi. Sosyal medya hesabından duyurduğu haber sonrası hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte, Dilara Göner Yalın hakkındaki her şey...

DİLARA GÖNDER YALIN KİMDİR?

17 Haziran 1983 tarihinde dünyaya geldi. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi. Fenerbahçe TV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı.

Çiçeği Burnunda Anne Dilara Gönder Yalın Kimdir?

LİG TV'YE TRANSFER OLDU

2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı.Dilara Gönder, 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir.2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan 'Ne Diyosun' adlı dizide rol aldı, bu aynı zamanda Gönder'in ilk oyunculuk deneyimidir. En son Star TV'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterine hayat verdi. Bu dizi ardından TRT 1 ekranlarında yer alan Baba candır dizisinde oynadı. 2017 yapımı Box'un Yıldızları programında sunuculuk yaptı.

Çiçeği Burnunda Anne Dilara Gönder Yalın Kimdir?

Son Dakika Magazin Çiçeği Burnunda Anne Dilara Gönder Yalın Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement