"Dileğim Gereksiz Varlıklardan Kurtulmak" Diyen Şevval Sam'a, Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi - Son Dakika
Magazin

"Dileğim Gereksiz Varlıklardan Kurtulmak" Diyen Şevval Sam'a, Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi

Rol aldığı Yasak Elma setinde doğum gününü kutlayan Şevval Sam, 46 yaş dileğini, ''Gereksiz varlıklardan kurtulmak'' olarak açıkladı. Bu sözlere rol arkadaşı Talat Bulut'tan, yanıt gecikmedi.

12.11.2018 17:08  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı dizinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan 21 yaşındaki Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilmişti. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye almıştı. Talat Bulut yapılan soruşturma neticesinde beraat ederken, taciz iddiaları nedeniyle kendisini eleştiren rol arkadaşı Şevval Sam'ı mahkemeye vermişti.

''GEREKSİZ VARLIKLARDAN KURTULMAK DİLEĞİYLE''

Gerginlik Şevval Sam'ın doğum günü kutlamasında tekrar gün yüzüne çıktı. Şevval Sam için ekip arkadaşları bir sürpriz hazırlamıştı.Neşeli olan Şevval Sam, doğum günü dileğiyle ise herkesi şaşırttı. Sam, doğum günü pastasını mahkemelik olduğu Talat Bulut'a gönderme yaptığı bir dilekle üfledi. ''Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması'' dileğinde bulunan Şevval Sam'ın bu sözleri Talat Bulut'a gönderme olarak yorumlandı.

"ZEKAN YOKSA ZATEN GEREKSİZ VARLIKSINDIR"

Şevval Sam'ın bu göndermesine Talat Bulut'tan cevap geldi. Instagram hesabından bir video paylaşan Talat Bulut şunları söyledi: ''Arşiv yapmak ne kadar güzel bir şey. Saatli Maarif Takvimi'nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağı var elimde. Günün sözü şöyle: Yokluk içinde geldiği yeri marifet zannedip sevinme gereksiz yere de gerinme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve gereksiz varlıklar üzerine birkaç şey söylenmiş başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan, sen zaten busundur değişmezsin, gereksiz varlıksındır. Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun için de zeka gerekiyor. Zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Ben de bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesini diliyorum. Hepinize sevgiler.''

"Dileğim Gereksiz Varlıklardan Kurtulmak" Diyen Şevval Sam\'a, Talat Bulut\'tan Cevap Gecikmedi

Son Dakika Magazin 'Dileğim Gereksiz Varlıklardan Kurtulmak' Diyen Şevval Sam'a, Talat Bulut'tan Cevap Gecikmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • X: Bu adam harbi gereksiz 6 19 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Başına silah mı sayıyorlar dizi çekilecek diye. Ya biz asgari ücretlilerde senin dizilerini seyrederek prim veriyoruz ya bizim gibilerede 1600 TL çok bile 16 0 Yanıtla
  • haki: yasgununde bile cirkeflik pesindesin, sen diziden ayrilarak dilegini yerine getir bence ! baska soze gerek yok.... 14 0 Yanıtla
  • BİRİMİZ AYAKTA KALMALIYDI...: MADEM ADAMDAN NEFRET EDİYORSUN; DİZİYİ BIRAKSANA. REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR... 12 0 Yanıtla
  • Cesur: Bu reziller gündem olmak için her rezilliği yapar 4 0 Yanıtla
  • reytingg: Kimse kimseyi gözüyle görmediği şeyde bu kadar suçlayamaz bu da olayın Reyting yükseltmek için senaryo olduğunu gösteriyor gibi 4 0 Yanıtla
  • hakan: bu dizinin yapımcısı, başrol oyuncusunun diğer oyuncularla olan malum durumu daha ne kadar devam ettirecek... 3 0 Yanıtla
  • ali osma : cokta önemliydi misir hinditan neler oluyor bunlarin derdine bak 1 0 Yanıtla
  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement