Dilek Doğan'ın Yattığı Hastane Önünde Grup ile Polis Arasında Pankart Gerginliği -2 - Son Dakika
Güncel

Dilek Doğan'ın Yattığı Hastane Önünde Grup ile Polis Arasında Pankart Gerginliği -2

Dilek Doğan\'ın Yattığı Hastane Önünde Grup ile Polis Arasında Pankart Gerginliği -2

Haber Mustafa ÖZDABAK - Kamera Hasan YILDIRIM İstanbul DHA Sarıyer'de dün sabaha karşı yapılan terör operasyonu sırasında göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Dilek Doğan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

19.10.2015 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber Mustafa ÖZDABAK - Kamera Hasan YILDIRIM İstanbul DHA

Sarıyer'de dün sabaha karşı yapılan terör operasyonu sırasında göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan Dilek Doğan'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Dilek Doğan'ın durumu ile ilgili hastane önünde yapılan basın açıklaması sonrası polis ile grup arasında, pankartın kaldırılması konusunda tartışma yaşandı. Polis, pankartı almak için gruba müdahale etti, bu sırada bir polisin tabancasının yere düşmesi korkuya neden olurken, bayılan bir kadın acil servise kaldırıldı.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Dilek Doğan için saat 14.00'te yapılan basın açıklamasının ardından, polis açılan pankartın toplanmasını istedi. Grubun pankartı kaldırmaması ve oturma eylemine geçmesi üzerine, polis eylemcilere müdahale etti. Pankartı almaya çalışan polisler ile eylemciler arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun tabancası yere düştü. Tabanca polisler tarafından hemen yerden alındı.

Arbede sırasında Dilek Doğan'ın teyzesi Yaylagülü Durmaz da bayıldı. Bayılan kadın yakınları tarafından acil servise götürüldü.

ANNE AYSEL DOĞAN 'ÇOCUĞUMA BOMBACI, TERÖRİST DEMESİNLER

Dilek Doğan'ın annesi Aysel Doğan, 'Yalan yanlış yazmasınlar. Çocuğuma bombacı, terörist demesinler. Çocuğum, gözümün önünde ayağımın önüne düştü çocuğum. Ben o polisi görsem tanırım. Gençten bir polis değildi. Yaşlı bir polisti. Genç olsa, tecrübesiz bir polisti derim, ama yaşlı bir polisti. Ben çocuğumun gözüne bakmaya kıyamazdım. O kocaman silahı nasıl doğrulttun kızıma Nasıl kıydın kızıma Babası, abileri bir gün bir tokat atmamışlardı. Üniversiteyi kazandı, babası kıyıp uzağa göndermedi. Benim çocuğuma yaptılar, başkasına yapmasınlar. O kadar insan öldü. Niye önlemini almadı Benim evimde bombacı arıyor diye konuştu.

AVUKAT AYCAN ÇİÇEK 'MAHALLEDE GÖZALTINA ALINAN BİR KİŞİ YOKTUR

Grup adına konuşan avukat Aycan Çiçek de, 'Küçük Armutlu Mahallesine katliam için gidilmiştir. Mahalleden gözaltına alınan bir kişi dahi yoktur. Böyle bir algı yaratmaya, büyük terör operasyonu yaptık demeye çalışıyorlar. Gözaltına alınan, iddia edildiği gibi çatışma çıkan herhangi bir durum yoktur. Bize bir tane isim versinler dedi.

Bu arada, HDP Milletvekilleri Turgut Öker ve Ali Kenanoğlu ile CHP Milletvekili Didem Engin, Dilek Doğan'ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Dilek Doğan'ın sağlık durumu hakkında bilgi alan milletvekilleri hastaneden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilek Doğan'ın Yattığı Hastane Önünde Grup ile Polis Arasında Pankart Gerginliği -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement