Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Hayatını Kaybetti (2) - Son Dakika
Güncel

Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Hayatını Kaybetti (2)

Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Hayatını Kaybetti (2)

Aynı TAKIMDA İKİNCİ ACI Geçen pazar günü oynadığı maçta rakibiyle girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonucu dili boğazına kaçarak dün hastanedeki yaşam mücadelesi kaybeden futbolcu Emrah Kandemir'in, Ekim 2012'de Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan tankçı er 21 yaşındaki Bülent Yalçın ile takım arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

02.01.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı TAKIMDA İKİNCİ ACI

Geçen pazar günü oynadığı maçta rakibiyle girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonucu dili boğazına kaçarak dün hastanedeki yaşam mücadelesi kaybeden futbolcu Emrah Kandemir'in, Ekim 2012'de Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan tankçı er 21 yaşındaki Bülent Yalçın ile takım arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Ayancık Belediyespor takımı yaklaşık 2.5 yıl sonra ikinci bir acı daha yaşadı. 16 numaralı formayı giyen takım oyuncusu Bülent Yalçın'ın askerlik görevini yaparken şehit olmasının ardından bu kez de 33 numaralı formayı giyen Emrah Kandemir yaşamını yitirdi. Kandemir'in arkadaşlarıyla birlikte şehit Yalçın'ın cenaze törenine katıldığı; takım arkadaşlarıyla birlikte bir çok defa şehit arkadaşının mezarını ziyaretine de gittiği bildirildi. Şehit er Bülent Yalçın gibi Kandemir de defans oyuncusuydu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Hayatını Kaybetti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement