Dilipak: Fetö Çetesi Çeyrek Asırdır Bu Darbeye Hazırlanıyordu - Son Dakika
Güncel

Dilipak: Fetö Çetesi Çeyrek Asırdır Bu Darbeye Hazırlanıyordu

Dilipak: Fetö Çetesi Çeyrek Asırdır Bu Darbeye Hazırlanıyordu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'demokrasi nöbeti' tutanlara hitap eden gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, "FETÖ çetesi çeyrek asırdır bu darbeye hazırlanıyordu.

28.07.2016 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'demokrasi nöbeti' tutanlara hitap eden gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, "FETÖ çetesi çeyrek asırdır bu darbeye  hazırlanıyordu. Bu adam sadece devleti istemiyor, dini de istiyor. Kendini Mesih gibi gösteriyormuş" dedi.

İnegöl Belediyesi'nin döncülüğünde yapılan 'demokrasi nöbetine' konuşmacı olarak gelen Abdurrahman Dilipak, asıl sorunun paralel yapının dini de ele geçirmek istemesi olduğuna dikkat çekti. Dilipak, şunları söyledi:

"Herkes paralel devletten söz ediyor. Asıl büyük tehlike paralel dindir. İslam'ın özüne dokunacaklardı. Sizin üzerinizden size örnek göstererek, dünyada İslami hareketliliği ele geçirmeye çalışıyorlar. Bu adam sadece devleti istemiyordu, dini de istiyor. Kendini Mesih gibi gösteriyormuş. Siz Şii- Sünni kavgasının eşiğinden dönüyorsunuz. Ülkemiz Suriyelileştirilecekti. Bir bölünmenin eşiğine gelmiştik."

Halkın darbeye karşı çıkmakla ABD'nin, İsrail'in, Avrupa'nın ve NATO'nun planlarını da bozduğu görüşünü savunan Dilipak, "FETÖ çetesi bu darbe planında sadece bir maşa oldu. Ucuz bir figüran, sıradan bir taşerondu. Yunanistan'a kaçan helikopterin içinde CIA'nın operasyonu yöneten şefi de vardı. Yunanistan'a teslim olmadan önce sınırı geçer geçmez indiler ve Amerikan ajanını orada bıraktılar" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilipak: Fetö Çetesi Çeyrek Asırdır Bu Darbeye Hazırlanıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement