Dilipak: Solcu Genci Hipnozla Müslüman Yaptım - Son Dakika
Güncel

Dilipak: Solcu Genci Hipnozla Müslüman Yaptım

Dilipak: Solcu Genci Hipnozla Müslüman Yaptım

Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, solcu genci hipnoz yeteneği sayesinde Müslüman yaptığını ileri sürdü.

03.09.2013 16:23  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Esra Elönü'nün sunumuyla Ülke TV'de ekrana gelen Araf'ta Sorular'a Yeni Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak konuk oldu. Dilipak programda, eski Milli Eğitim Müdürü'nün oğlunu hipnoz ile Müslüman yaptığını iddia etti.

"AHİRET HAYATINA MERAK SALDIM"

Kur'an-ı Kerim dışında İncil ve Tevrat'ı da okuduğunu dile getiren Dilipak, özellikle Annesi öldükten sonra ahiret hayatına merak saldığını ve bunun sonucunda bazı yöntemler geliştirdiğini belirtti. Kendi kendini hipnotize etme, karşısındakini hipnotize etme gibi teknikleri uyguladığını söyleyen yazar, eski milli eğitim müdürünün oğlunu hipnoz ettiğini ifade etti.

"SOLCU GENGİ HİPNOZLA MÜSLÜMAN YAPTIM"

Solcu ve İslam'a pek ilgili olmayan gençle ilişkisini sürdürmek ve ona İslam'ı öğretmek için önce gitar dersleri aldığını belirten Dilipak bir konuşma esnasında genci hipnoz ettiğini anlattı. Uyuduğunda Kur'an okuyan ve Müslüman olan gencin uyandığında tekrar eski haline döndüğünü iddia etti.

"SAYEMDE KURAN-I EZBERLEDİ"

Kuran-ı Kerim ezberini tamamlayamayan imam hatip öğrencisine de hipnozla yardım ettiğini belirten Dilipak, "Yine İmam hatip son sınıfta, öksüz ve yetim bir çocuk vardı. Kur'an ezberini tamamlayamamıştı. Okuldan atılma tehlikesi vardı. Perişandı. Ağlayıp duruyordu. Onu uyuttum, yasin okudum hepsini ezberledi. Uyuyarak imtihana girdi. Biraz yavaş hareket eder ama sorulan her şeye cevap verdi. Birşey bilmiyordu aslında. Artık o kadar ki, küçük parmağınızı uyutuyorum. Uyanıksınız siz, ama parmağınızın kontrolü bende. Gözkapağınızı uyutuyorum. Sadece onlar benim kontrolümdeydi. Onları denedikten, öğrenmem gereken şeyleri öğrendikten sonra bıraktım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Dilipak: Solcu Genci Hipnozla Müslüman Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement