Dilovası Belediye Başkanı Yaman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dilovası Belediye Başkanı Yaman Açıklaması

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Göreve gediğimizden bugüne kadar ilçe halkını ciddi bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırdık" dedi.

07.04.2011 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Göreve gediğimizden bugüne kadar ilçe halkını ciddi bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırdık" dedi.

Yaman, Dilovası Belediyesi olağan Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Turgut Özal Mahallesi'nde yapılması planlanan Devlet Hastanesinin onaylandığını ve yerinin il özel idareye devrinin yapıldığını belirtti. İlçeye mutlaka kent meydanının yapılacağını ve bu projeye, katlı otoparkı da bir ihtiyaç olarak dahil ettiklerini belirten Yaman, çok amaçlı kültür merkezinin ilçeye sosyal anlamda bir canlılık getireceğini söyledi. İki yıl içerisinde irili ufaklı onlarca çalışmaya imza attıklarını söyleyen Yaman şöyle devam etti:

"Havaların ısınmasıyla birlikte üst yapıya geçtik. Tavşancıl Sahil Projesi'nin inşası çok yakında başlayacak. Göreve gediğimizden bugüne kadar ilçe halkını ciddi bir belediyecilik anlayışı ile tanıştırdık. Bu süreç içerisinde yine belediye personelini ciddi anlamda düşürerek personel giderinde çok büyük yükü üzerimizden attık."

Toplantıda, Başkanvekilliği ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Belediye Meclisi Başkan Vekilliğine Bayram Meral, İkinci Başkanlığa Hüseyin Dursun, katip üyeliklere Melik İpek, Efendi Deli, daimi encümenliğe Muhacir Taşdemir, Hüseyin Dursun, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Efendi Deli, Mustafa Şimşek, Nükhet Demiray, Bayram Meral, M. Sururi Tezcan, Bayındırlık ve İmar Komisyonu üyeliklerine Selçuk Avcı, Melih İpek, Kemal Kotan, İrfan Çilenk, Abulcebbar Tuza, Hukuk Dilekçe ve İsimlendirme Komisyonuna ise Mustafa Şimşek, Melik İpek, Huseyin Dursun, Muhacir Daşdemir, Günsal Daşdemir seçildi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dilovası Belediye Başkanı Yaman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement