Dilovası Hizmetin En Güzeline Layık - Son Dakika
Güncel

Dilovası Hizmetin En Güzeline Layık

Dilovası Hizmetin En Güzeline Layık

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur , AK Parti döneminde ilçe olan, genel ve yerelde yapılan hizmetlerle kaderi değişen Dilovası'nın hizmetin en güzeline layık olduğunu söyledi.

27.04.2011 10:44  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Okur ile Zeki Aygün seçim çalışmalarına Dilovası'nda devam etti.

AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi'nin programı çerçevesinde Dilovası'nda bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Okur ve Aygün ilk önce Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı ziyaret etti. Başkan Yaman başarılar dilediği her iki adaya Dilovası'na yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

KAYMAKAMA ZİYARET

Okur ve Aygün buradan Dilovası Kaymakamı Hasan Göç'ü ziyaret etti. İlçeyle ilgili görüş alışverişinin yapıldığı nezaket ziyaretine teşekkür eden Kaymakam Hasan Göç, AK Parti Kocaeli milletvekili adayları Mehmet Ali Okur ile Zeki Aygün'e çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Mehmet Ali Okur, Zeki Aygün ile beraberindeki Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası SKM Başkanı Osman Akbulut, İl yönetim kurulu üyesi Ali İhsan Adıgüzel, ilçe yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin, Halis Öz, Osman Fırat ile kadın ve gençlik kollarından oluşan kabalık bir heyet daha sonra Halk Bankası Dilovası şube müdürünü ziyaret ettiler.

Buradan Tavşancıl'a geçen AK Parti Kocaeli milletvekili adayları Mehmet Ali Okur ile Zeki Aygün, esnafları ziyaret edip, dert ve sıkıntılarını dinlediler.

YAŞLILARA MORAL VERDİLER

Esnafların yakın ilgisiyle karşılaşan Okur ve Aygün daha sonra Tavşancıl Huzurevi'ne geçtiler. Huzur evi sakinleriyle tek tek tokalaşan Okur ve Aygün, dert ve sıkıntılarını dinledikleri yaşlıların hal ve hatırlarını sorarak moral verdiler. Oldukça samimi ve sıcak atmosferde geçen ziyaretten huzur evi sakinlerini de memnun kaldı.

Okur ve Aygün Dilovası Kadın Kolları'nı da ziyaret ederek, seçim çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulundular. Okur ve Aygün, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kadın kollarının üzerine düşen görevi en iye şekilde yerine getireceğini söylediler.

DİLOVASI HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur, AK Parti döneminde ilçe olan Dilovası'nın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. İktidarları döneminde ilçeye genelde ve yerelde yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade eden Okur, Dilovası'da hizmet çıtasını yükseltmek için canla başla çalışacağını söyledi.

AK Parti'ye 2002,2004,2007 ve 2009 seçimlerinde büyük destek veren Dilovası'nın aynı desteği 12 Haziran seçimlerinde vereceğinden hiçbir şüphesinin olmadığını belirten Okur, Dilovası halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilovası Hizmetin En Güzeline Layık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement