Dilovası Vanlılar Derneği Kaymakam Asım Alkan'ı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Dilovası Vanlılar Derneği Kaymakam Asım Alkan'ı ziyaret etti

Dilovası Vanlılar Derneği Kaymakam Asım Alkan\'ı ziyaret etti

Ziyarette konuşan Dernek başkanı Ahmet Turak, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Kaymakam Alkan'ı Bilgilendirdi.

23.03.2017 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilovası Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Asım Alkan'ı Makamında Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Dilediler.

Dilovası'nda yaşayan Vanlılar olarak ilk amaçlarının önce kendi aralarında birlik beraberliği sağlamak olduğunu belirten Turak, ardından ise Dilovası'nın ve Ülkenin birlik ve beraberliği için çalışmak olduğunu söyledi. Her vatansever gibi Vanlıların da vatanına, milletine, devletine bağlı insanlar olduğunu söyleyen Turak, Dilovası'nın Küçük Anadolu olduğunu güzelliklerin, dayanışmanın, birlik ve beraberlik adı olan bu yapının bir parçası oldukları için gurur duyduklarını dile getirdi.

Dernek heyetini sıcak karşılayan Kaymakam Alkan, ilçenin sorunları için çalıştıklarını STK'larla beraber Dilovası'nı güzelleştirmek için herkesin vargücü ile çalışması gerektiğini dile getirdi.

Alkan, ''Gençlerimizi boş bırakmıyoruz, ilçe spor müdürüne verdiğimiz talimatla gençlerin faydalanacağı her türlü etkinkinlikler hazırlanıyor. Gençlerin enerjilerini harcayacağı alanlar oluşturuluyor.

Ayrıca eğitimi önemsiyoruz, amacımız Dilovası'nda eğitimin kalitesini artırmaktır. Buna yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

İlçede Dilovası kültürü oluşmuş, adeta Anadolunun bir kenti gibi insanların birbirlerinin sorunları ile ilgilenmesi ve saygı sevgi ön planda, bunlar sevindirici şeylerdir.

İlçenin sorunlarıda yok değil, özelikle çevresel sorunları olduğunu gördük. Bu tür sorunlarıda yasal çerçeveler içerisinde çözmeye çalışacağız'' dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, dernek başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Kaymakam Alkan'a Vanlılar Derneği Başkanı Turak ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Van'ın simgelerinden olan bir tablo hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilovası Vanlılar Derneği Kaymakam Asım Alkan'ı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement