Din Görevlileri Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Din Görevlileri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Din Görevlileri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediyesi Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bir kahvaltı düzenledi.

07.10.2017 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülke ve milletin huzuru için el ele vererek birliğin korunması gerektiği mesajlarının verildiği kahvaltı din görevlileri ve ailelerinin yoğun katılımı ile Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde ilçede hizmet veren din görevlilerinin ve ilçe protokolünün katıldığı bir kahvaltı düzenlendi. Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği kahvaltıda din görevlileri ve ailelerinin yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Beylikdüzü Müftü Vekili Lütfü Aydın, muhtarlar, Karacaahmet Sultan Dergahı Genel Başkanı Muharrem Ercan, meclis üyeleri, birim müdürleri de katıldı.

"ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN EL ELE VERMEK ÖNEMLİ"

Birlik ve beraberliğin korunması için organize edilen kahvaltıda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnançlı insan olmak büyük bir huzur. Bu sebeple inancımızı güzel, anlaşılır ve doğru anlatılması çok önemli. Çeşitli grupların bir arada yaşadığı bir toplumuz ve bu noktada birliği sağlamak adına size önemli görevler düşüyor. Ülkemizin milletimizin huzuru için el ele vererek bir arada olabilmeyi diliyorum." dedi.

Beylikdüzü Müftü Vekili Lütfü Aydın ise yaptığı konuşmada "Din gönüllüsü insanlık için arkadaşlarımız ilim ve irfan üreten insanlardır. Camilerimiz hakkın ve adaletin yaşatıldığı yerler. Camilerimizdeki bu huzur ortamının sosyal hayatın her alanında yaşanmasını istiyor ve bunun için çabalıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Din Görevlileri Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement