Dinar'da Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Dinar'da Mezuniyet Heyecanı

Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Orta Okulunda mezuniyet töreni ile birlikte pilav günü ve teknoloji tasarım sergisinin açılışı yapıldı.

02.06.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Orta Okulunda mezuniyet töreni ile birlikte pilav günü ve teknoloji tasarım sergisinin açılışı yapıldı.

Son sınıf öğrencilerin diplomalarını alarak mezun olduğu etkinlikte, resim sergisi, teknoloji tasarım sergisi, fotoğraf sergilerinin de açılışı yapıldı.

Etkinlikte konuşan okul müdürü Mehmet Ali Tuzcu, bir eğitim öğretim yılı boyunca el birliği ile öğrencilere en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştıklarını söyledi.

"Sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik" diyen Tuzcu, "Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan, bireyin kabiliyetine göre yön verip, üretkenliğini sağlamaktır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize. Mezun olan öğrencilerimize bir ömür boyu başarılar diliyorum." dedi.

Kaymakam Mustafa Şahin de mezun olan öğrencilere yeni bir lise hayatlarının başladığını, kendi kaderlerini belirleyecek olan lisede kendilerine başarılar dilediğini ifade etti.

Şahin, "Burası yatılı bir orta okul. Sayın velilerimiz 24 saat boyunca öğrencilerimiz bizlere emanettir. SPK okulumuz son dönemde çok büyük bir atılım gösterdi ve YEOG sınavlarında büyük bir başarı elde etti. Bu başarı tek başına tabi ki de olmaz. BU başarı hepinizin başarısıdır. Bu anlamda, okul müdürümüze, öğretmenlere ve öğrencilerimiz başarılar diliyorum." diye konuştu.

Daha sonra mezun olan öğrencilere diplomaları ve ödülleri Kaymakam Şahin, Milli Eğitim Müfettişi Beytullah Tezcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu tarafından takdim edildi.

Törenin sonunda ise resim sergisi, teknoloji tasarım sergisi ile fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Etkinliğe katılan davetlilere pilav ve ayran ikramları yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'da Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement