Dinar Osb'de Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Dinar Osb'de Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu şubat ayı toplantısı düzenlendi.

25.02.2016 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu şubat ayı toplantısı düzenlendi.

Dinar Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya, Kaymakam ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saffet Acar, OSB yönetim kurulu üyeleri Ahmet Hakan Uyan, Hüseyin Demirkan ve Nedim Soyaltın, OSB Bölge Müdürü İbrahim Er, OSB memuru Mehmet Paşa Orhan ve OSB Mali Müşaviri Ahmet Nuri Atalay katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Mustafa Şahin, Dinar Organize ve Sanayi Bölgesinin çevre danışmanlık hizmeti için Başer Çevre Mühendislik Tic. ve San.Ltd. Şti ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını söyledi.

Şahin, "Dinar OSB içerisinde bulunan, bakım ve akaryakıt istasyonu için ayrılan yerin yap işlet devret modeli ile verilmesi için karar alınmış, yurt içinde bulunan akaryakıt dağıtım istasyonlarına ve çevrede bulunan akaryakıt istasyonlarına yazı yazılmasına, OSB içerisinde bulanan mera vasıflı 146 ve 153 nolu parsellerin vasıf değişikliği yapılarak kamulaştırılmasına ve OSB adına tescili yapılması için çalışma başlatılmasına karar verilmiştir" dedi.

Daha sonra toplantıda, OSB ve diğer konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar Osb'de Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement