Dini Nikahlı Eşini Öldüren Yaşlı Adamın, Dolandırıldığı İçin Cinayeti İşlediği Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Dini Nikahlı Eşini Öldüren Yaşlı Adamın, Dolandırıldığı İçin Cinayeti İşlediği Ortaya Çıktı

Afyonkarahisar'da genç kadını silahla öldüren 75 yaşındaki yaşlı adamın, dolandırıldığı için cinayeti işlediği öğrenildi. Genç kadının, yaşlı adamın arsasını üzerine alarak dolandırdığı ortaya çıktı.

29.01.2018 16:33  Güncelleme: 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde başından vurularak öldürülen kadının, daha önce cinayet zanlısının karısının bakıcısı olduğu, kadın öldükten sonra ise yaşlı adamla bir süre dini nikahlı olarak yaşadıkları, kadının bu sırada arsaları üzerine geçirdikten sonra yaşlı adamdan ayrıldığı iddia edildi.

Dini Nikahlı Eşini Öldüren Yaşlı Adamın, Dolandırıldığı İçin Cinayeti İşlediği Ortaya Çıktı

HASTANE KANTİNİNDE DEHŞET SAÇTI

Edinilen bilgilere göre olay, bu sabah Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kantininde meydana geldi. Muayene olmak için hastaneye gelen 38 yaşındaki Hürü Sarıkaya, hastane kantininde tost yediği esnada kantin bariyerlerinin ardından 75 yaşındaki Hasan Hüseyin Ceylan tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Dini Nikahlı Eşini Öldüren Yaşlı Adamın, Dolandırıldığı İçin Cinayeti İşlediği Ortaya Çıktı

DİNİ NİKAHLA YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Hürü Sarıkaya'nın, tabancayla kendisini vuran Hasan Hüseyin Ceylan'ın eski eşinin bakıcısı olarak çalıştığı ve eşi öldükten sonra da dini nikahlı olarak bir süre birlikte yaşadıkları ortaya çıktı.

DOLANDIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Ayrıca Hürü Sarıkaya'nın, Hasan Hüseyin Ceylan'ın arsasını üzerine yaptırdıktan sonra ayrıldığı, bunun üzerine dolandırıldığını ileri süren Ceylan'nın cinayeti işlediği iddia edildi.

YAŞLI ADAM ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Öte yandan, cinayet zanlısı Hasan Hüseyin Ceylan emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dini Nikahlı Eşini Öldüren Yaşlı Adamın, Dolandırıldığı İçin Cinayeti İşlediği Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dini Nikahlı Eşini Öldüren Yaşlı Adamın, Dolandırıldığı İçin Cinayeti İşlediği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hımn: yaşına başına uygun olacak aldığın kadın.. sevgili dedecigim.. 10 6 Yanıtla
  • yazık: değermi amca soguk duvarların arasına girmeye.. kim bakacak sana..önce adalete başvuracaktın bence 9 2 Yanıtla
  • Kahya Yahya: Kadın milleti erkeğin başını yaşı 75 olsa dahi derde sokuyor. 3 1 Yanıtla
  • görüş: Tek başına Dini nikah nedir ya.bu sekilde olanlar bilhassa mallarini nikah disinda tutmak, işleri bitince hadi boşsun diyerek ayrilmak, cinsal beraberligi bu kilif altinda yüruterek toplumun dilinden kurtulmak, gibi nedenlerdir.kanunen hicbir gecerliligi yoktur.haa resmi nikahı kiyar, dinende inanca gore gecerli olmasi icin kiyilabilir.ben bunun bilhassa kadin tarafindan kabulunu anlayamiyorum, sonucları ortada.bazi seylere kilif , tek basina tabii. 2 1 Yanıtla
  • Funda: Adam o arsaları almak için görki ne bedeler ödedi. Karı Koçayla boğazlarından artırdı. Hemen o arsaları Adama geri vermeleri lazım ve Çoçuklara. KANUN TARAFINDAN ADAMIN HAKKI VE YAŞLILIKDA. 1 0 Yanıtla

Advertisement