Diplomatlar ve İş Dünyası Golf Turnuvasında Buluştu - Son Dakika
Güncel

Diplomatlar ve İş Dünyası Golf Turnuvasında Buluştu

Diplomatlar ve İş Dünyası Golf Turnuvasında Buluştu

Regnum Carya'daki National Golf Kulübü'nde düzenlenen özel turnuvaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

20.11.2017 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Regnum Carya'daki National Golf Kulübü'nde düzenlenen özel turnuvaya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

Geçtiğimiz hafta Turkish Airlines Open Golf Turnuvası'nda dünya golf şampiyonlarını ağırlayan Regnum Carya, bu kez iş adamları ve diplomatları çok özel bir turnuva vesilesiyle ağırladı.

Dışişleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde Golf Mad tarafından organize edilen "Birinci Diplomatik ve İş dünyası Golf Turnuvası" 18 Kasım Cumartesi günü National Golf Kulüp'te gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra İspanya, Japonya, Güney Afrika, Makedonya gibi 40'ın üzerinde ülkenin Büyükelçilerinin katıldığı turnuvaya iş dünyasından golf sporuna gönül veren Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Ahmet Ağaoğlu, Cemal Kalyoncu, Mehmet Dora, Yusuf Kalaycı, Erhan Kamışlı, Mehmet Aygün, Nüzhet Atabek gibi isimler katıldı. Tek günlük turnuvanın kazananı İş Adamları Takımı oldu.

National Golf Kulübü'nün de 23'üncü yaş gününe denk gelen organizasyonun gala gecesinde, Türk golf sporuna önemli katkıları bulunan National Golf Kulübü adına pasta kesilerek kutlama yapıldı.

Fikret Öztürk'ten yeni golf sahası müjdesi;

Turnuva öncesi konuşan Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk,şunları söyledi:

"Golf günümüzde ülke ekonomileri ve turizm potansiyeli için en katma değerli sporların başında geliyor. Bu anlamda golfün ülke ekonomimize ve turizmimize de katkısının son derece önemli olduğunu ifade etmek isterim. Yılda 120 bin civarında golfcü ülkemize geliyor ve yılda 150 milyon dolar civarında döviz girişi sağlanıyor. Bu anlamda ülkemiz gerek konumu, gerek iklimi ve gerekse giderek artan yeni sahalarıyla bu potansiyelini çok daha ileriye taşıyabilir. Biz de bu alanda yatırımlarımıza devam ediyoruz ve buradan yeni bir golf sahasını da ülkemize kazandırmak üzere çalışmalarımıza devam ettiğimizi belirtmek isterim. Diğer taraftan Belek'in en köklü, Türkiye'nin de en önemli kulüplerinden biri olan National Golf Kulübü'nü 2 yıl önce bünyemize katarak delik sayısını 27'ye yükseltmiştik. Yatırımımız yalnızca fiziki imkanları genişletmekle kalmıyor; aynı zamanda yeni sporcuların yetişmesine de National Golf Kulübü aracılığıyla yatırım yapıyoruz. Açıldığı günden bu yana çok önemli ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapan National Golf Kulübü'nde Antalyalı çocuklarımız ücretsiz golf eğitimi alıyor ve uluslararası turnuvalarda ülkemizi temsil ediyor. Bu vesile ile golf sporunun gelişmesi için son derece önemli bir görev üstlenen National Golf Kulübü'nün 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. "

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Diplomatlar ve İş Dünyası Golf Turnuvasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement