Dipsizgöl Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Dipsizgöl Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor

Dipsizgöl Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Dipsizgöl Tabiat Parkında devam eden çalışmalar hakkında Kastamonu Valisi Avni Çakır'a bilgi verdi.

29.10.2020 17:54  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Dipsizgöl Tabiat Parkında devam eden çalışmalar hakkında Kastamonu Valisi Avni Çakır'a bilgi verdi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Tosya'ya giden Vali Avni Çakır, geçtiğimiz yıllarda otel yangınında kullanılamaz hale gelen ve Tosya Kaymakamlığının yatırımlarıyla tekrar ayağa kaldırılan Dipsizgöl Tabiat Parkını gezdi. Tosya Dipsizgöl Tabiat Parkında yapılan çalışları yerinde gören ve Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'den bilgiler alan Vali Çakır, "Böyle bir tesisi doğrusu beklemiyordum. Çok muhteşem ötesi bir alan olacak. İnanın bu tesis bittiğinde ülkemizin böylesine muhteşem bir doğa içerisinde sayılı turizm değerlerinden biri olacağına inanıyorum. Bu tesis sadece Tosya'ya değil Kastamonu turizmine de çok bir artı değer olacaktır" dedi.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin ise, yol sorunu olan Tosya Dipsizgöl Tabiat Parkının yolunun Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dipsizgöl Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    Türkiye Raporu'nun yaptığı ankete göre, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP birinci parti olurken AK Parti ikinci sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 35.2'si CHP'ye oy verirken AK Parti'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 29.8'de kaldı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, anket sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sonucun AK Parti için bir ilk olduğunu belirtti.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.


Advertisement