Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm Fragmanı! Karacahisar Kalesi Fethediliyor - Son Dakika
Magazin

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm Fragmanı! Karacahisar Kalesi Fethediliyor

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un önümüzdeki hafta ekrana gelecek yeni bölümünde Ertuğrul Bey, Karacahisar Kalesi'ni fethediyor.

18.01.2018 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Ertuğrul 103 . yeni bölüm fragmanı, Ertuğrul Bey ve alplerinin fetih öncesi namaz kılması ile başlıyor. Alplerine konuşma yapan Ertuğrul Bey, fetih için harekete geçiyor.

ŞİDDETLİ CENK YAŞANIYOR

Kalenin gizli çıkışında pusu kurmuş bekleyen Atsız Bey, Titan ve askerlerinin kapıyı kapatmaya geldiğini görüyor ve saldırıya geçiyor. Şiddetli bir cenk yaşanıyor. Birçok Bizans askeri ölürken, çok sayıda alp de şehit oluyor.

ARES VE ASKERLERİ GAFİL AVLANDI

Karacahisar Kalesi'ne gizli dehlizden sızmaya başaran Ertuğrul ve alpleri Kale'de kutlama yapan Ares ve askerlerini gafil avlıyor. Ares, Ertuğrul'u karşısında görünce neye uğradığını şaşırıyor. Ertuğrul ile Ares büyük bir cenke tutuşuyor.

Ertuğrul Bey, Ares'in ve askerlerini öldürerek Karacahisar Kalesi'ni fethediyor. Ares'in tahtına kılıcını saplayan Ertuğrul Bey, gazanın gururunu yaşıyor.

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm Fragmanı! Karacahisar Kalesi Fethediliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm Fragmanı! Karacahisar Kalesi Fethediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • yeter: birinciymiş.trt ye birinci galiba.ben daha bir tane izleyen görmedim... 2 21 Yanıtla trf: hadi ordan 8 0 Omanlı Torunu: Uzayda yaşıyorsun galiba 7 0
  • neco: Birakinmasallari.trt denilen borozan iktidarin sozcusu masalin senaristi olacagina TC nin kurulusunun, canakkalenin, dumlupinarin, sakaryanin yeni nesillere anlatimini yapsinki insanlar bu ulkenin kolay kurulmadigini, yoktan varedildigini anlasin.eline kilici verip kelle kesmekle, kale fethi ile bu is olmaz.siz once yunana verdiginiz 18 ege turk adasini kurtarin.karpuz gibi dilim dilim bolunen boldurulen halki birlestirin.bolmek bu ulkeye ihanettir. 0 19 Yanıtla yazik: Saloz sey 100 yil gecmis arsivimi kalmis cahil.kimin hain oldugu isgalci ingiliz savas gemisi ile kacisindan belli degilmi.iste bu tur sacma dizilerin bos ve cahil beyinlerde yarattigi tahribat.cumhuriyete dusman hurafe ve masalci nesiller. 0 2
  • yes: hiç sevmem oyuncak kılıçlarla senaryo çevirenleri.. 3 8 Yanıtla
  • Divan: Tek kelimeyle süper Tam bir aile filmi ailemle rahatlıkla seyrediyorum 10 0 Yanıtla
  • s.m: tek kelimeyle süper bir dizi şu ana kadar izlediğim en iyi efekt olan ve en iyi tarihi yaşamışçasına anlatan dizi. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ALLAH(c.c) yar ve yardımcınız olsun. 10 0 Yanıtla
  • antepli: Her ne olursa olsun filimin akıcılığı ve tarihten gelen ismi var. yapanın eline sağlık 9 0 Yanıtla
  • ATSIZ: SÜPER BİR FİLİM BU FİLİMİ TÜRKİYEYE DIŞARIYA ŞİKAYET EDENLER SEYRETMEZLER 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement